• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.09.2018

12:49 >> 12:50

CRVENO-BELA EUFORIJA! Navijači već ispred stadiona Zvezde, svuda se čuje "KARTA, KARTA, KARTA..."

Crvena zvezda

CRVENO-BELA EUFORIJA! Navijači već ispred stadiona Zvezde, svuda se čuje "KARTA, KARTA, KARTA..."

Podeli vest

Navijači iz cele Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Švajcarske i ostalih delova Evrope već su počeli da se skupljaju ispred i oko stadiona "Rajko Mitić", čak devet sati pre utakmice između fudbalera Crvene zvezde i Napolija u Ligi šampiona

Kolika euforija vlada najbolje govori da mnogi nemaju ulaznice za meč, ali su i pored toga stigli u Beograd na najveći srpski stadion, javlja reporter Tanjuga sa lica mesta.

Zato se reč "karta" čije bukvalno na svakom metru.

Među njima je i četvoročlana porodica iz Podgorice, Boro Bojić je sa suprugom i dvoje male dece - sinom i ćerkom.

- Nemamo kartu za Napoli, ali nadamo se da ćemo se nekako snaći. Došli smo pre četiri dana iz Podgorice, bili i na meču protiv Radnika... Nadamo se da ćemo imati sreće da nabavimo ulaznice - rekao je Bojić u izjavi Tanjugu.

On je prognozirao trijumf Zvezde 2:0, uz golove kapitena Vujadina Savića i Ričmonda Boaćija.

(VIDEO) VRATA PAKLA, TRESU SE NOGE I KADA NEMA BUKE! "Tunel na Marakani je najstrašniji u Evropi"

Među 50.000 srećnika utakmici će prisustvovati i dvojica navijača iz Bazela, koji su do ulaznice došli preko interneta i za njih čekali četiri sata.

- Dugo smo čekali, ali se na kraju isplatilo. Očekujem pobedu 2:1 - kaže Manuel, a drug ga prekida da će čovek odluke biti Boaći.

Naravno, tu je i veliki broj pristalica iz Republike Srpske, a dvojicu njih ekipa Tanjuga je naletela po izlasku iz klupske prodavnice sa kupljenim rekvizitima.

- Došli smo iz Gradiške, nabavili karte srećno i zato se osećamo ispunjenima što imamo priliku da budemo deo spektakla - poručili su navijači, uz poruku da su optimisti i da veruju u pobedu.

"MARAKANA" JE TVRĐAVA KOJU JE TEŠKO OSVOJITI! Najdoski plaši Napolitance: Kada izađu u to grotlo...

Na svakom koraku oko stadiona oseća se duh Lige šampiona i velikog događaja, veliki broj redara je već angažovan, a tu su i oni koji su zaduženi da obave poslednje tehnicke pripreme za utakmicu.

Utakmica C grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija igra se večeras od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mladen

pre 5 godina

Zao mi je ovoga momka iz podgorice dosao je sa zenom i djecom,ako ovo ko cita iz uprave dajte covjeku 3 karte da kupi

pavke

pre 5 godina

има код павковића колико воља

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija