• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2018

16:34

(VIDEO) BOAĆI JURI DIJARU! Napadač Zvezde postizao golove na tri "večita" derbija!

Crvena zvezda

(VIDEO) BOAĆI JURI DIJARU! Napadač Zvezde postizao golove na tri "večita" derbija!

Podeli vest

Ričmond Boaći nije briljirao u 158. večitom derbiju, ali je ipak Crvenoj zvezdi doneo bod u Humskoj (1:1) i nastavio golgeterski niz u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala

 

Napadač iz Gane postao je prvi stranac u Zvezdinim redovima koji je postigao pogotke na tri "večita" derbija. Tako se po broju golova u večitom derbiju izjednačio se na vrhu liste strelaca kada su u pitanju stranci sa Segundom Kastiljom i Ugom Vieirom.

Boaći je prvi gol protiv Partizana postigao u 154. derbiju na stadonu "Rajko Mitić" kada je Partizan trijumfovalo 3:1.Potom je 13. decembra prošle godine u Himskoj poništio vođstvo crno-belih i doneo svom timu bod, pošto je meč okončan rezultatom 1:1, kao i poslednji sudar ljutih rivala. 

 

Napadač Zvezde će do kraja sezone imati šansu da popravi učinak, a najbolji strelac stranac u večitim derbijima računajući i Kup utakmice je Lamin Dijara, nekadašnji napadač Partizana, koji je protiv Zvezde postigao pet golova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

OVO SU TEME O KOJIMA TREBA PISATI I KOMENTARISATI POSLE DERBIJA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija