• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.09.2018

14:20

(VIDEO) ZVEZDAŠI PEVAJU POSLE KRUŠEVCA: Lepa pobeda, a lepi i golovi!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDAŠI PEVAJU POSLE KRUŠEVCA: Lepa pobeda, a lepi i golovi!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde Veljko Simić i Milan Jevtović rekli su danas da je njihova ekipa protiv Napretka ostvarila bitnu pobedu u Superligi (3:0), uz ocenu da su postignuti "lepi golovi"

 

- Fantastično smo otvorili utakmicu sa dva gola, odigrali odlično prvo poluvreme. U drugom delu igre smo ušli u ritam koji je više odgovarao našem protivniku, ali postigli smo i treći, vrlo efektan gol, zabeležili još jednu sigurnu pobedu i to je najbitnije - rekao je Simić za klupski sajt.

Pobeda od 3:0 nad ekipom Napretka učvrstila je ekipu Vladana Milojevića na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije. 

Samo tri minuta nakon snažnog i preciznog šuta kojim je meč otvorio Marko Gobeljić, iz teške pozicije golmana domaćina matirao je i Veljko Simić.

- Dobio sam odličnu loptu od (El Fardu) Bena, išla je na moju slabiju nogu, ali pošto sam odlučio da šutnem i video je iza leđa golamana nije bilo srećnije osobe od mene - rekao je on. 

U samom finišu meča iz slobodnog udarca sa nešto više od 20 metara efektan gol postigao je Milan Jevtović.

- Ostajemo posle svakog treninga sa pomoćnim trenerom Kosanovićem da vežbamo završnicu i velika je njegova zasluga za gol koji sam postigao. Srećan sam pre svega što smo pobedili, jer su nam ova tri boda mnogo važna, a naravno i što sam postigao gol. Ovo mi je svakako podstrek za dalji rad, da nastavim da radim i da budem još bolji. Volim da šutiram slobodne udarce u suprotni ugao, to je sada već poznata moja "kifla" - rekao je Jevtović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Popovic Zoran

pre 5 godina

Sa sirokim na centru nije ni moglo drugacije,jadna si zvezdo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija