• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.10.2018

14:40

DA POPRAVIMO UTISAK IZ PARIZA! Veljko Simić traži iskupljenje posle debakla u Ligi šampiona

Crvena zvezda

DA POPRAVIMO UTISAK IZ PARIZA! Veljko Simić traži iskupljenje posle debakla u Ligi šampiona

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Zemuna želi da popravi utisak iz Pariza i da se vrati na pobednički kolosek

Igrač koji je sezonu počeo u superligašu iz Gornje Varoši je istakao da to nije isti sastav kao kada je on bio deo ove ekipe.

- Ekipa Zemuna se prilično promenila od početka sezone i otkako sam ja bio tamo, ali svakako da je jako nezgodna ekipa. Posle gostovanja u Parizu nama je ovo izuzetno bitna utakmica da se vratimo na pobednički kolosek i malo mirniji odemo na reprezentativnu pauzu - rekao je Simić za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju gostuju Zemunu u 11. kolu Super lige Srbije, a u taj meč ulaze posle ubedljivog poraza od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.


- Nema umora, kao i uvek, a motivacija nam je na dodatno visokom nivou da donekle popravimo utisak posle Pariza. Zato nam je vrlo bitno da pobedimo i zadržimo odličan učinak u prvenstvu. Zemun je nezgodan posebno na svom terenu, ume da zatvori prilaze golu, ali na nama je da strpljivom igrom nadjemo put do mreže i postignemo što više pogodaka - rekao je Simić.

Zvezda je prva na tabeli domaćeg šampionata sa 28 bodova, dok je Zemun na 13. mestu sa devet.

- Očekujem standardnu utakmicu u našoj ligi, da mi budemo ti koji ćemo diktirati tempo i imati posed lopte. Oni će verovatno čekati šansu iz kontri ili polukontre, a na nama je da to sprečimo, da stvorimo što više šansi i realizujemo ih na pravi način - rekao je Simić, koji je upravo iz Zemuna stigao u Zvezdu početkom sezone.

Simić je uveren i da će crveno-beli imati pravu podršku svojih navijača sa tribina Gradskog stadiona.

- Očekujem odličnu atmosferu, biće naših navijača u velikom broju kao i uvek, na tribinama će biti i njihove pristalice, pa verujem da nas čeka pravi sportski ambijent - rekao je Simić.

Utakmica Zemun - Crvena zvezda igra se u nedelju od 13.00.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija