Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2018

11:22

ZVEZDA DALEKO OD NAJGORIH! Evo koja su dva tima primila rekordan broj golova u LŠ!

Crvena zvezda

ZVEZDA DALEKO OD NAJGORIH! Evo koja su dva tima primila rekordan broj golova u LŠ!

Podeli vest

Deset golova primila je Crvena zvezda na tri utakmice Lige šampiona, pa iako to nije učinak za ponos, daleko je od najgorih u ovom takmičenju

Ostale su crveno-belima još tri utakmice do kraja ligaškog dela takmičenja, ali dve su od toga na "Marakani", gde srpski šampion nikad ne doživljava tako dramatične poraze, kakvi su bili u Parizu i Liverpulu.

Rekordan broj primljenih golova u grupnoj fazi Lige šampiona drže BATE Borisov i Legija iz Varšave. Ova dva tima su primila po 24 pogotka na šest mečeva u grupi.

Beloruse su u sezoni 2014/15 izrešetali Porto (6:0, 3:0), Atletik Bilbao (2:0, 1:2) i Šahtjor (7:0, 5:0), dok su Poljake dve godine kasnije deklasirali Borusija Dortmund (8:4, 6:0), Real Madrid (5:1, 3:3) i Sporting Lisabon (2:0, 0:1).

Najteži poraz koji je Crvena zvezda ikada doživela na "Marakani" u Evropi desio se u sezoni 1965/66, kada je Fiorentina slavila sa 4:0.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sedi 1

pre 5 godina

...znam neke sto im je kraj bio na pocetku....!

gago

pre 5 godina

Zvezda nije nesto ali i nije bas tako losa.U politici i sportu tesko je protiv "prijatelja"sa zapada.

blento

pre 5 godina

Taman ima vremena da izbiju na prvo mesto. Petarda od Liverpula, petarda od Napolija i petarda od PSG-a...

Mitar

pre 5 godina

Ako zvezdin veliki strateg nastavi da forsira odbranu biće 27.

Gogi

pre 5 godina

3 komentara i sva 3 od iskompleksiranih grobara...Pa vi ste bili kanta za punjenje sa neverovatnom gol razlikom i velikim brojem poraza i to ne u LS vec u drugorazrednom takmicenju LE...A vasih 3 sestarde i 9 petardi u Evropi 12 ukupno naspram Zvezdinih 6! A tek sto ste gubili od timova iz Luksemburga,sa Malte,iz Albanije,Madjarske,Irske,Izraela bolje cutite bruke jedne...

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija