• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

30.10.2018

11:37

PAVKOVU USKORO NOVI UGOVOR: Pregovori nisu počeli, ali voleo bih da ostanem u Zvezdi!

Crvena zvezda

PAVKOVU USKORO NOVI UGOVOR: Pregovori nisu počeli, ali voleo bih da ostanem u Zvezdi!

Podeli vest

MIlanu Pavkovu ugovor sa Crvenom zvezdom ističe na kraju sezone, a napadač otkriva da bi mogao da produži vernost sa srpskim šampionom


Pavkovu aktuelni ugovor ističe u junu 2019. godine, što znači da bi on već od januara mogao da potpiše predugovor sa nekim drugim klubom, pa bi tako crveno-beli ostali bez obeštećenja.

- Voleo bih da produžim ugovor i ostanem u Zvezdi. Svima je san da igraju na "Marakani", mnogo igrača iz inostranstva se sada vraća zbog uspeha koji je klub ostvario. Nisu još započeti pregovori, još je sve u fazi razmatranja. Voleo bih da ostanem u Zvezdi i posle ove sezone - poručuje napadač crveno-belih.

Napadač Zvezde je ove sezone zabeležio 14 nastupa u svim takmičenjima, od čega osam u Superligi, uz četiri postignuta pogotka za 810 minuta provedenih na terenu. Za njega je tokom leta postojalo interesovanje iz Španije i Turske, odlučio je ipak da se bori za mesto u timu i uspeo u tome.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija