• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

01.11.2018

10:29

KAFU ĆE POPITI OTKAZ! Zvezda se rastaje sa Brazilcem

Crvena zvezda

KAFU ĆE POPITI OTKAZ! Zvezda se rastaje sa Brazilcem

Podeli vest

Došao je Žonatan Kafu kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdu, sa astronomskom platom za srpske uslove, ali već u januaru će dobiti šut kartu

Kafu je odavno na ledu kod trenera Vladana Milojevića, čak se špekulisalo da zbog suspenzije nije putovao u Liverpul sa ekipom.

Brazilac ni posle toga nije bio u kombinaciji za tim sa Mačvom i Bačkom, a kako Žurnal saznaje, to je znak da će u januaru doći do raskida njegove pozajmice od Bordoa i da će se vratiti u Francusku.

Krilni napadač je nezadovoljan statusom u ekipi, što je pokazivao i na treninzima, zbog čega je pao u nemilost kod trenera Milojevića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gedža

pre 5 godina

Čovek naučio na jači intenzitet treninga i utakmica. Ovaj penzionersloh pristup i način u profesionalnom fudbalu njemu je nepojmljiv. I još nešto često potencirate mentalitet srpsih fudbaletra i timova. Pa on kreće i njega stvara trener tima,nije stvar podneblja i nije bogom dan. Pa odakle su naši vaterpolisti,košarkaši,košarkašice,odbojkaši,odbojkašice???

Pa gde si ti

pre 5 godina

Kako tvoje ovce trče? Da li si ti ispred ili ia njih?!

Amater

pre 5 godina

NEMOZE DA SE ZALI DA MU MILOJEVIC NIJE PRUZAO SANSE ALI DEFINITIVNO SE NIJE UKLOPIO U SISTEM.GLEDAO SAM NEKOLIKO UTAKMICA GDE SE NIJE NESTO NAIGRAO NITI POKAZAO KVALITET O KOME SE PRICA,DA NESTO EXSTRA VREDI NEBI GA BORDO PUSTIO TEK TAKO.NE RAZUMEM NI ZVEZDU DA IGRAC KOJI SE POKAZE PROTIV ZVEZDE MORA I DA SE KUPI.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija