• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: crvenazvezdafk.com

05.11.2018

18:14

SPEKTAKL NA "MARAKANI"! Zvezda spremila novo iznenađenje navijačima!

Crvena zvezda

SPEKTAKL NA "MARAKANI"! Zvezda spremila novo iznenađenje navijačima!

Podeli vest

Uvertira za meč prvog kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija imala je šampionski karakter, pošto su uoči meča na teren izašli šampioni Evrope iz 1991. godine, a klub iz Ljutice Bogdana je uoči meča protiv Liverpula (utorak, 18.55) spremio novo iznenađenje

 

Istinski spektakl očekuje navijače na meču protiv aktuelnog vicešampiona Evrope, a pre početka meča na teren stadiona „Rajko Mitić“ izaći će članovi ekipe koji su 1973. godine eliminisali "crvene" iz Kupa evropskih šampiona.

Naime, proslavljeni fudbaleri Zvezde su pre 45 godina u dvomeču elitnog takmičenja Liverpul sa po 2:1, i u Beogradu, i na gostovanju. Tim trijumfom za plasman u četvrtfinale KEŠ Zvezda je postala jedina ekipa koja je savladala slavni tim u evropskim susretima na Enfildu u prošlom veku i zabeležila uspeh za anale.

Foto: crvenazvezdafk

 

Tu radost koju su navijačima doneli izabranici tadašnjeg trenera Miljana Miljanića nisu zaboravljeni, što pokazuje i novi gest rukovostva kluba.

Upravo zbog toga je uvertira za meč četvrtog kola Lige šampiona prilika da se uveliča još jedan spektakl i da se pozdrave pobednici iz 1973. godine, koji će biti posebni gosti na Marakani. Legende kluba su to svakako zaslužile, da ih 50.000 navijača dočeka ovacijama, a ujedno će navijači na taj način ispratiti i sve detalje do novog izazova u Ligi šampiona na našem stadionu. To je dodatni razlog da pozovemo publiku da na vreme zauzme mesta na tribinama, kako bi pozdravila Zvezdine asove koji su ispisali istoriju za pamćenje - navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija