• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

07.11.2018

12:56

TERZIĆ POSLE VELIČANSTVENE POBEDE: Ovo je početak stvaranja MOĆNE CRVENE ZVEZDE, ali nema euforije. MORA DA SE MISLI I NA DINAMO IZ VRANJA!

Crvena zvezda

TERZIĆ POSLE VELIČANSTVENE POBEDE: Ovo je početak stvaranja MOĆNE CRVENE ZVEZDE, ali nema euforije. MORA DA SE MISLI I NA DINAMO IZ VRANJA!

Podeli vest

Koliko god se generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić trudio da posle senzacionalne pobede protiv Liverpula ostane s obe noge na zemlji, nije mu uspevalo. Zvezda pod njegovim vođstvo srušila je tim vredan skoro milijardu evra. Ipak, uspevao da koliko-toliko stiša euforiju

- Momci su odigrali kvalitetno i zasluženo smo pobedili. Ovaj trijumf ostaće zauvek zapisan u istoriji. Evo, Dragan Džajić kaže da otkako smo pobedili Bajern i ušli ufinale Kupa šampiona '91. nije bila ovakva atmosfera - pričao je uzbuđeno Terzić za Alo.  

Zatim je generalni direktor crveno-belih najavio da tek dolazi ono pravao:

- Ovo je početak stvaranja moćne Crvene zvezde! Neka se navijači vesele i raduju. Nama ostaje da dalje radimo. U subotu treba pobediti Dinamo iz Vranja. 

HEROJ ZVEZDINE POBEDE! Pavkov: Svi su mi tražili dres, ALI SAM GA OBEĆAO NEKOM POSEBNOM! Novi ugovor mi JOŠ NIJE PONUĐEN!

Terzić kaže da nije iznenađen rezultatom, time što je Liverpul pobeđen, jer prethodna dva ishoda i oni ubedjivi porazi na Enfildu i u Parizu nisu bili pravi pokazatelj snage crveno-belog tima:

- Zvezda je mašina koja melje. Jeste, teško su nam pali prethodni porazi, ali uvek smo znali da možemo više. Psihološki nismo bili spremni za takve utakmice. Igračima je trebalo vremena da se priviknu da igraju protiv igrača i timova koje su do sada samo gledali na TV-u. Imamo još dve utakmice. Ne odustajemo. Shvatili smo da možemo protiv svakoga - poručio je Terzić pre nego što je prokomentarisao jednu situaciju iz svlačionice pred početak utakmice, a tiče se velikog junaka ovog trijumfa MIlana Pavkova.

ZVEZDA PRESTIGLA MILAN NA UEFA RANG LISTI! Crveno-beli skočili za pet mesta, evo koliko daleko je Partizan

- Verovali smo u njega, istrpeli ga. Treneri i sportski radnici govorili su drugačije. Nismo slušali te priče. Stali smo iza momka, podržavali ga. Pred izazak na teren kazao sam igračima: "Danas pišete istoriju, uradite nešto o čemu ćete moći da pričate unucima jednog dana". Onda sam se okrenuo prema Pavkovu i rekao mu: "Ovo je tvoje veče. Potrudi se da tvoja velika bista bude u centru Begeča -  zaključio je Zvezdan Terzić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alex

pre 5 godina

Ovaj treba da je odavno u zatvoru a ne da ON deli lekcije nekome.

Miki

pre 5 godina

"Doktore" gde si bio proteklih mesec dana od PSŽ preko Liverpula u gostima pa sve do sinoć??? Maca bila pojela jezik. Šta ti je Srbija ide iz jedne u drugu krajnost. Bolje odgovori gde vam je trening centar,gde vam je novi medicinsko-rehabilativni blok,internat za omladinsku školu,balon iza severa,itd,itd sve ono što si obećao??? Čemu igrači koji ne igraju na pozajmicama sa astronomskim primanjima,Kadu,Stoiljković??? Čemu milionska obeštećenja za Boaćia i posebno nesrećnog Čaušića??? To ti nama ciganima objasni???

Spasoje Mitric

pre 5 godina

Blistava zvezda je samo jedna. NASA Crvena zvezda.

uzicanin

pre 5 godina

Kada je pušten Terzić,bio je u kućnom pritvoru od afere sa PSŽ oduzet mu je pasoš .

Zvezdas

pre 5 godina

Prevarant gospodin !! Velika je ZVezda za tebe, svaka cast Miloju,strucnom stabu, igracima i navijacima ali ti si tu iz licnog interesa.Delije ovoga iz kluba oterati

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija