• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.11.2018

18:47

NEĆU DA SE ODMARAM, HOĆU DA IGRAM! Stojiljković se baš uželeo fudbala

Crvena zvezda

NEĆU DA SE ODMARAM, HOĆU DA IGRAM! Stojiljković se baš uželeo fudbala

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Stojiljković rekao je da nema preveliku želju da se odmara, da se uželeo igre i da s nestrpljenjem očekuje nove utakmice

- Golovi su važni, posebno napadačima, ali više od svega me raduje što sam u Surdulici (protiv Dinama) odigrao svih 90 minuta, prvi put od dolaska u Ljutice Bogdana - rekao je Stojiljković za klupski sajt.

Napadač koji je ovog leta zadužio crveno-beli dres tim golom je potvrdio da je turbulentni period prouzrokovan povredama iza njega.

- Sledi pauza, idealna prilika da se pripremimo za niz obaveza koji nam predstoji u završnici polusezone. Ipak, lično nemam preveliku želju za odmorom, uželeo sam se igre, izazova i s nestrpljenjem očekujem nove utakmice. Brojim dane do duela u Kupu Srbije - rekao je Stojiljković.


Crveno-beli su na utakmici s Dinamom stigli do 60. pogotka, a u svoj doprinos na putu do te brojke dalo je čak 19 strelaca.

- Efikasnost i poduža lista strelaca potvrdjuju kvalitet tima i snagu kolektiva. Ne oslanjamo se na pojedince, a među nama vlada zdrava konkurencija. Iskreno se nadam da ćemo nastaviti u istom ritmu - rekao je je Stojiljković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija