• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.11.2018

20:26

POKAZALI SMO KARAKTER! Perperoglu najbolji u najtežoj atmosferi!

Crvena zvezda

POKAZALI SMO KARAKTER! Perperoglu najbolji u najtežoj atmosferi!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu rekao je da je važno to što je njegova ekipa pokazala karakter u pobedi protiv Partizana (77:71)

- Ovo je dobro za nas, važno je što smo pobedili. Pokazali smo karakter pred ovom publikom i to je jako bitno - rekao je Perperoglu novinarima posle utakmice u Beogradu.

Perperoglu je kazao da mu nije smetala atmosfera u hali "Aleksandar Nikolić", gde je njegova ekipa igrala kao gost.

 -Navikao sam na ovakvu atmosferu, ove utakmice su uvek zanimljive i svako je motivisan da da sve od sebe. Drago mi je što sam doprineo da zabeležimo novu pobedu - kazao je Perperoglu. 

Džo Reglend je kazao da je srećan zbog pobede.

- Bila je ovo dobra utakmica, igrali smo dobro i srećan sam što smo pobedili - kazao je Regland.

Američki košarkaš se srdačno pozdravio sa trenerom Partizana Andreom Trinkijerijem, sa kojim je saradjivao tokom karijere.

- Ja sam igrao za njega ranije, on je trener, ja njegov igrač, kad ga god vidim odem da se pozdravim s njim. Ovo je prvi put da igram protiv njega, do sad smo igrali na istoj strani, bio je dobar osećaj za obe ekipe, sjajna atmosfera - rekao je Regland.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija