• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2018

09:56

BOGDANOV UTERAO STRAH U KOSTI ITALIJANIMA! Plaše se 3.000 "delija", angažovano 1.200 policajaca za meč na "San Paolu"!

Crvena zvezda

BOGDANOV UTERAO STRAH U KOSTI ITALIJANIMA! Plaše se 3.000 "delija", angažovano 1.200 policajaca za meč na "San Paolu"!

Podeli vest

Italijana strepe pred utakmicu Napolija i Crvene zvezde na "San Paolu" (sreda, 21.00, RTS 1), stah u kosti uterale su im "delije", posebno su zabrinuti zbog Ivana Bogdanova, pa su angažovali oko 1.200 policajaca


Ipak, malo su odahnuli, jer kako prenose tamošnji mediji, Bogdanov, organizator huliganskih nereda iz Đenove 2010. godine, nije na spisku navijača koji dolaze u Napulj. Policija iz Beograda navodno je poručila kolegama u Italiji, da "Zver iz Đenove", ne bi trebelo da bude među navijačima na tribinama "San Paola".

U svakom slučaju, tamošnji organi reda spremni su za utakmicu na skoro rasporadatom stadionu. Oko 50 sigurnosnih kamera pratiće dešavanja na stadionu i susednim ulicama. Što se tiče nadzora "San Paolo" je jedan od najbolje opremljenih stadiona u Italiji, pa bi "delije" trebalo da pripaze šta rade, jer domaćinima ništa ne može da promakne. 

Zabrinuti su Italijani ne samo zbog Bogdana, nego uopšte srpskih navijača, pa će nadzor biti rigorozan. Najvaljen je dolazak oko 3.000 navijača Zvezde, a ne plaše se toliko sukoba navijačkih grupa, jer je došlo do bratimljenja navijača Napolija i srpskog šampiona, nego sukoba "delija" sa policijom. Tamošnji mediji podsećaju na ispade navijača srpskog šampiona u Salcburgu, pa je angažovano najmanje 1.200 policajaca. 

Kontrole u gradu izuzetno su rigorozne, ali pošto navijači pristižu sa svih strana, policiji je teško da do detalja isplanira njihov dolazak u Napulj i na minimum svede mogućnost za bilo kakve nerede u gradu i na stadionu.  

Evo zbog čeka se Italijani plaše Bodganova i srpskih navijača.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

Ma jasno. Srbi cuvaju Bogdanova za domacu upotrebu. Pored toliko kriminalnih dela, covek na slobodi. Umesto da cutimo, mi pisemo o tom "velikanu" srpske misli. Jeza....

hogar

pre 5 godina

Kad god delije nekome "utjeraju strah u kosti",obično od tih istih dobiju po guzici :)))

Stojan

pre 5 godina

Zasto je tak stavio to crno na glavu kad ga mogu identifikovati po tetovazama.

Bane

pre 5 godina

Mi smo totalni idioti ako ponovo nasednemo na foru i pustimo Bogdanova i slicne da nam kroji sudbinu kluba.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija