• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.11.2018

10:39

KRIVO MI JE ZBOG ŠANSE! Simić ne može da preboli promašaj kod 1:0

Crvena zvezda

KRIVO MI JE ZBOG ŠANSE! Simić ne može da preboli promašaj kod 1:0

Podeli vest

Ofanzivni vezni fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić izjavio je da ne može da bude zadovoljan porazom od Napolija (3:1) u Ligi šampiona, ali dodao da je ekipa stekla novo iskustvo

- Posle Liverpula, apetiti su porasli, sad ne možemo da budemo zadovoljni porazom. Pružili smo dobru partiju u poslednjih 30 minuta, ali nismo došli do preokreta, mada ipak napredujemo u svakoj utakmici. Značiće nam ovo što smo pokazali - rekao je Simić novinarima posle sinoćnje utakmice.

Simić je opisao i svoju šansu kod rezultata 1:0 kada je izašao ispred golmana David Ospine.

- Žao mi je što nisam reagovao kako je trebalo i kako sam hteo... Jako mi je krivo... Promenio bi se tok meča, žao mi je - rekao je Simić.

Crveno-beli 11. decembra čekaju Pari Sen Žermen u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona, a Simić kaže da će to biti meč za uživanje.

- Motivacija će biti tu, igramo pred punom Marakanom - zaključio je on.

ANĆELOTI MOTIVIŠE ZVEZDU: Nisam siguran da će PSŽ pobediti u Beogradu!

VIDIMO SE I DOGODINE U LIGI ŠAMPIONA! Borjan gleda napred posle poraza od Napolija


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija