• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.12.2018

13:43

PAVKOV NAPADA "ZMAJEVE"! Ljubimac Zvezdinih navijača se oporavio i konkuriše za sastav protiv Voždovca

Crvena zvezda

PAVKOV NAPADA "ZMAJEVE"! Ljubimac Zvezdinih navijača se oporavio i konkuriše za sastav protiv Voždovca

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, uoči duela s Voždovcem u nastavku Superlige, potvrdio je da će moći da računa na napadača Milana Pavkova, koji je propustio duel protiv Napolija

Šef stručnog štaba crveno-belih izjavio je da stanje na tabeli nije realan pokazatelj kvaliteta Voždovca.

- Očekuje nas dobra utakmica s protivnikom koji je godinama u samom vrhu srpskog fudbala. Pozicija na tabeli ne prikazuje pravu snagu i vrednost Voždovca, ekipu sa dosta iskusnih igrača i povratnika iz inostranstva, uz prepoznatljivu filozofiju igre. Voždovac je stabilan superligaš koji treba da igra u plej-ofu. Našeg bivšeg fudbalera Andriju Lukovića mogu da okarakterišem kao nosioca igre - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

DŽAJIĆ SE NADA NOVOM BARIJU: Kada ćemo biti prvaci Evrope? Za desetak godina!

Za duel s Voždovcem, osim Pavkova, spreman je i Dušan Jovančić, a trener crveno-belih se nada da će uskoro svi prvotimci biti na raspolaganju Milojeviću.

- Stalno ponavljam da nam je prioritet domaće prvenstvo. Ostale su još dve nedelje do kraja polusezone i čekaju nas jako teški izazovi - rekao je Milojević i dodao da ga raduje što je teren stadiona "Rajko Mitić" dobio grejače.

DUG ZVEZDE IZMEĐU 10 I 12 MILIONA EVRA! Terzić: Pre četiri godine dug je iznosio 54 miliona, sve smo sami vraćali!

On se osvrnuo na utakmicu u Italiji protiv Napolija u Ligi šampiona i poraz od 3:1.

- Raduje me to što smo se tako prikazali u Ligi šampiona, a više pretrčanih kilometara od Napolija jeste cena povređenih igrača. Možda je moglo i manje da ih bude, ali dobro je da se ne radi o većem broju povreda. Više pretrčanih kilometara jasno pokazuje kakvi se napori iziskuju kod igrača, a oni svi odlično rade i vrlo su motivisani - završio je Milojević.

Utakmica 18. kola Superlige između Crvene zvezde i Voždovca igra se sutra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija