• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

07.12.2018

09:53

TERZIĆ JE HTEO DA BUDE PREDSEDNIK! MIjailović otkrio zbog čega je Zvezdan morao da odustane

Crvena zvezda

TERZIĆ JE HTEO DA BUDE PREDSEDNIK! MIjailović otkrio zbog čega je Zvezdan morao da odustane

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović otkrio je da je Zvezdan Terzić želeo da se kandiduje za prvog čoveka kluba, ali da je odustao jer ne ispunjava jedan uslov

U Ljutice Bogdana predstoje izbori na kojima će članovi od 8. do 10. decembra glasati za predsednika, a jedini kandidat je Svetozar Mijailović.

- Postignut je dogovor između mene i Terzića. Isticao je rok za prijavu, pričao sam da je bolje da se pronađe neko mlađi, povezan sa privredom. Kada sam se vratio sa Kopaonika, rekao mi je Zvezdan: "Imam kandidata, sebe." Rekoh mu: "Odlično", a on mi je uzvratio da ne ispunjava uslov, jer nije dve godine član Zvezde. Odlučio sam, na kraju, da se ja kandidujem - kaže Mijailović za "Sportski žurnal".

Aktuelni prvi čovek crveno-belih bio je blizu odlaska sa funkcije leta 2016, kada su posle loših rezultata na početku sezone navijači tražili ostavke. Deo uprave je otišao, ali kako se niko nije kandidovao, Mijailović je sa Terzićem ostao u klubu.

- Da se pojavio bilo ko, ne bih se kandidovao. Niko nije hteo da se sudari sa problemima. Kada sa strane posmatraju, misle da je u Zvezdi lako. Kada se uđe unutra, vidi se kako je lepo, ali i teško. I nema stajanja, danas ste napravili fantastičan rezultat, sutra vas čeka nova utakmica.

Mijailović se nada da će Zvezda sačuvati kostur tima kako bi i naredne sezone mogla da napadne plasman u Ligu šampiona.

- Nadam se da će Marko Marin ostati. Bitno je da zadržimo respektabilan tim. To je motor svega i svrha postojanja su dobri rezultati. Možemo danas da kažemo da smo na zdravim nogama - zaključuje Svetozar Mijailović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vrane su to

pre 5 godina

Vrana vrani oci ne vadi. Dokle ce jedni te isti ljudi i pored svih afera, skandala, namestaljki, kradja, mesetarenja, menadzerisanja, skautiranja da vode srpske klubove i srpski fudbal. Nije otimacina zbog ljubavi prema sportu, fudbalu, vec prema velikom novcu koji se tu pere i okrece. Dosta privrednika, sumnjivog poslovanja je tu. Da ne nabrajam sve Rodice, Spasojevice, Miskovice,... Da li je moguce da je drzava Srbija nemocna, mada su i politicari tu, neki, umesani, da razbije ta osinja gnezda finansijskog kriminala, trgovine ljudima ili je u dilu sa svim tim prljavim ljudima?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija