• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.12.2018

09:33

OVO MOŽE DA SE DOŽIVI SAMO NA "MARAKANI"! Borjan ponosan: Fenomenalno smo odigrali celu grupnu fazu!

Crvena zvezda

OVO MOŽE DA SE DOŽIVI SAMO NA "MARAKANI"! Borjan ponosan: Fenomenalno smo odigrali celu grupnu fazu!

Podeli vest

Golman Crvene zvezde Milan Borjan ponosan je na saigrače zbog svega što su uradili u Ligi šampiona

Crveno-beli su u poslednjem kolu poraženi od Pari Sen Žermena 4:1 na "Marakani".

- Generalno je bila teška utakmica, PSŽ je preozbiljna ekipa, ali ono što su momci uradili za ovaj klub je neverovatno. Ponosan sam na sve. To što se doživljava ovde, ne može da se doživi bilo gde drugde - rekao je Borjan novinarima posle utakmice.

Sjajnom igrom u drugom poluvremenu crveno-beli su smanjili rezultat na 2:1,ali više nisu mogli.


- Jeste me iznenadilo taj početak drugog poluvremena, slabije smo počeli prvo, drugo smo ušli s energijom, prvih 20 minuta smo napravili ozbiljnu priču, imali ih umalo za 2:2. Ohladio nas je taj treći gol, ali sve je to fudbal - naveo je Borjan.
Điđi je gospodin

Milan Borjan kaže da je golman francuskog tima Đanluiđi Bufon "pravi gospodin" i da mu "skida kapu", kao i da su razmenili dresove

Crveno-beli su takmičenje završili na poslednjem mestu na tabeli sa četiri osvojena boda.

- Nismo toliko pričali posle meča. Žao nam je što se nismo domogli Lige Evropa, ali ipak bili smo 'grupi smrti', preozbiljne su ovo ekipe. Opet, ovo nam je lekcija. U subotu je utakmica protiv Čukaričkog, prvenstvo je najvažnije, pa sledeće godine opet da dodjemo do Lige šampiona i uradimo još više -  rekao je Borjan.

- Ovo je sve bilo prelepo iskustvo, nestvarno, sva greške se vide protiv ovakvih ekipa. Mislim da smo fenomenalno odigrali celu grupnu fazu -  dodao je Borjan.

Novinare je zanimalo i šta golman Zvezde misli o suđenju.

- Suđenje kao suđenje, ne treba da utiče na ekipu iako jeste malo, ali dobro, sve je to čar fudbala. Preponosni što smo stigli dovde i šta smo uradili - rekao je Borjan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija