• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2018

18:37

ZVEZDA PONOVO SIJA U EVROPI! Crveno-beli u dve sezone osvojili više bodova nego u 10 godina pre toga!

Crvena zvezda

ZVEZDA PONOVO SIJA U EVROPI! Crveno-beli u dve sezone osvojili više bodova nego u 10 godina pre toga!

Podeli vest

Ponovo sija Crvena zvezda u Evropi! Srpski šampion je imao dve fenomenalne sezone na međunarodnoj sceni, najbolje još od 1992. godine

To potvrđuje i veliki skok Crvene zvezde na UEFA rang-listi, od čak 38 mesta za sada (81. pozicija), mada postoji mogućnost da neko preskoči srpskog prvaka do kraja sezone, što ne menja veličinu uspeha crveno-belih.

UEFA rang-lista jasno govori: Crvena zvezda je u dve poslednje evropske sezone, u kojima je prezimela u Evropi posle 25 godina i potom prvi put u istoriji zaigrala u Ligi šampiona, osvojila više bodova nego u prethodnih 10 godina ukupno!

Tim sa "Marakane" je u poslednje dve sezone osvojio tačno 15 bodova: osam u prošloj i sedam u ovoj sezoni. A, kada se saberu svi bodovi iz deset godina pre toga, dobije se suma od 13,4 boda!

Sa još jednom ovakvom sezonom, kada bi se ponovila i sledeća, Crvena zvezda bi došla nadomak 50 najboljih timova Evrope!

Poređenja radi, Partizan je trenutno na 77. mestu, Maribor je na 76. dok je Dinamo iz Zagreba najbolji sa prostora bivše Jugoslavije i na današnji dan zauzima 57. poziciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gagi

pre 5 godina

Sta bi bilo da ne sija, onda bi primali po 20 golova po utakmici. A ovako "sija" pa prima u proseku 4 do 6 golova po utakmici. Bravo za sjaj i kolektivno ludilo zvezdasa. Samo malo prizemnosti i realnosti bilo bi bolje za sve.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija