• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2018

11:16

BIO SAM TUŽAN KADA SAM VIDEO DA NEMA NOVAKA! Beron pozvao Đokovića na naredne Zvezdine mečeve

Crvena zvezda

BIO SAM TUŽAN KADA SAM VIDEO DA NEMA NOVAKA! Beron pozvao Đokovića na naredne Zvezdine mečeve

Podeli vest

Američki košarkaš iz Crvene zvezde Bili Beron izjavio da nije bio previše srećan kada je saznao da ubedljivom trijumfu protiv Breše u Evropkupu nije prisustvovao najbolji teniser sveta Novak Đoković

Đoković je dan ranije bio na "Marakani" i bodrio Zvezdine fudbalere protiv Pariz Sen Žermena, ali nije stigao da dođe i u "Pionir" i uživo posmatra kako crveno-beli gaze nemoćne Italijane.

Volim tenis i bio sam tužan kada sam video da nije tu. Nadam se da će u budućnosti doći, želim da ga vidim, to bi stvarno bilo sjajno. Bio je ovde na prvom meču, ali je morao da ode jako brzo. Baš bih voleo da ga vidim - rekao je Beron.

PUKLA STOTKA U "PIONIRU"! Zvezda rasturila Italijane za prolaz u drugi krug

Zvezda je demolirala Brešu 104:67 i kolo pre kraja obezbedila plasman u narednu rundu Evrokupa, a Amerikanac poziva saigrače da i posle ovakvog trijumfa ostanu na zemlji.

Moramo da ostanemo skromni, a to počinje od nas iskusnijih igrača koji smo prošli takve situacije u karijeri. Treba sve vreme da imamo u glavi zašto smo došli u Zvezdu i šta je to što pokušavamo da postignemo. Sada smo napravili korak u pravom smeru, ova pobeda treba samo da nas motiviše jer nam je pokazala kakav tip tima možemo da budemo - rekao je američki plejmejker i dodao da su padovi u formi odlika svih ekipa, pa višestrukog NBA šampiona Golden Stejta.

Crveno-beli su trijumfom protiv Breše overili TOP16, a gostovanje Galatasaraju naredne nedelje odrediće sa koje pozicije idu dalje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija