• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2018

15:06

ZVEZDA BEZ PAVKOVA NA BANOVOM BRDU! Milojević: Da trijumfalno završimo godinu

Crvena zvezda

ZVEZDA BEZ PAVKOVA NA BANOVOM BRDU! Milojević: Da trijumfalno završimo godinu

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči duela sa Čukaričkim, njegovim bivšim klubom, kaže da želi da trijumfalno završni jako uspešnu 2018. godinu u meču gde neće moći da računa na povređenog napadača Milana Pavkova

On je naveo da loše vremenske prilike u Beogradu ne smeju da poremete želju da se Zvezdini igrači vrate trijumfalno sa Banovog brda.

- Čeka nas poslednja, izuzetno teška utakmica u ovom delu sezone i u ovoj godini. Gostujemo ekipi koja ima najbolji kontinuitet igara od početka prvenstva i nije mnogo menjala sastav. Spremićemo se na najbolji mogući način i bez obzira na vremenske prilike, verujemo da ćemo pružiti maksimum i nadam se završiti godinu trijumfalno kako smo i počeli - rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

INFORMER SAZNAJE: Marin ostaje u Zvezdi, a evo ko je najbliži odlasku u januaru!


Milojević nije želeo da sada priča o prelaznom roku dok je još uvek period utakmica.

- Za nas je najbitniji duel sa Čukaričkim i samo o njemu razmišljam. Posle toga ćemo mi iz sportskog sektora sesti i videti šta nam je činiti. Nerealno je pričati o tome pre ponedeljka, igrači će malo i odmarati, ali za nas nema predaha jer se odmah spremamo za prolećni deo - rekao je Milojević.

BORJAN NAJUSPEŠNIJI GOLMAN U LIGI ŠAMPIONA! Zvezdin čuvar mreže ispred svih

On se još jednom dotakao nastupa Zvezde u Ligi šampiona, ali nije želeo da priča o tome da li bi učinak bio bolji da je bilo manje povreda igrača.

- Ne možemo da razmišljamo na takav način, u smislu "E da smo imali ovog ili onog igrača...". Nismo imali ni vremena, igrali smo u ritmu sreda-nedelja uz brojna putovanja. Imam jako dobar tim i presrećan sam sato je svaki igrač pružio maksimum i uspevao da nadoknadi bilo čije odsustvo. Postoji žal što nisam mogao nijednom na sve da računam, kao trener bih voleo da uvek mogu da računam na sve i da izaberem najbolje oružje za datu utakmicu - završio je Milojević.

Utakmica 21. kola Superlige izmedu Čukaričkog i Crvene zvezde igra se sutra od 15 sati na stadionu na Banovom brdu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija