• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Le Point

14.12.2018

16:42

SASLUŠANA DVOJICA ČELNIKA PSŽ-A! Francuzi nastavlili "Operaciju Dragan" protiv Zvezde!

Crvena zvezda

SASLUŠANA DVOJICA ČELNIKA PSŽ-A! Francuzi nastavlili "Operaciju Dragan" protiv Zvezde!

Podeli vest

Francusko tužilaštvo nastavlja istraga povodom sumnji da je meč PSŽ - Crvena zvezda (6:1) bio namešten zbog kladonica, a cela akcija ima naziv "Operacija Dragan"

Kako tvrdi francuski "Le Point", prethodnih dana su saslušana dvojica čelnika Pariz Sen Žermena, koji su bez pogovora pristali na saradnju sa tužilaštvom.

Francuzi su objavili i neke nove detalje istrage. Po njihovim tvrdnjama, neimenovani čelnik Crvene zvezde je probao preko interneta da uplati pet miliona evra na utakmicu, a "doušnik" je iz redova UEFA i veoma je dobro obavešten, pošto je i ranije u nekoliko navrata imao slična saznanja, koja su se pokazala kao istinita.

Nacionalni državni tužilac Francuske koji je dobio da vodi slučaj je imao sličan zadatak 2014. godine, kada je dokazivao da je meč Nim - Kaen bio namešten.

Po njegovim sumnjama, čak sedmorica fudbalera Crvene zvezde su sumnjiva, zbog njihovih reakcija na utakmici u Parizu. 

Kako je objavio "Le Point", iz tužilaštva im je potvrđeno da je istraga u toku i da će potrajati još neko vreme, jer, kako su objavili, "ima dosta stvari koje još moraju da budu ispitane".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemanja

pre 5 godina

More izbacujte to iz evrope bar na 10 godina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija