• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2018

22:09

MILOJEVIĆ ZA KRAJ: Čestitam svima predstojeće praznike i da vas Bog čuva!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ ZA KRAJ: Čestitam svima predstojeće praznike i da vas Bog čuva!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Čukarički (2:1) i rekao da je zadovoljan što su crveno-beli završili godinu na pravi način

 

- Čestitam mojim igračima i Čukaričkom, posebno svima koji su pokušali da naprave ovakav teren kakav je mogao. Radili su, čistili su sneg, da omoguće da se odigra utakmica. Koliko je moglo, utakmica je bila sadržajna i kvalitetna, mislim da smo zasluženo pobedili i završili godinu kako smo i započeli. Čestitam svima predstojeće praznike i da vas Bog čuva -  rekao je Milojević za televiziju Arenasport.

Zvezda je večeras pobedila Čukarički sa 2:1, u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, koje je završila na prvom mestu, kao jedina neporažena ekipa.


Trener Čukaričkog Simo Krunić bio je nezadovoljan posle meča, a upitan da li ima šta da zameri svojim igračima, rekao je:

- Normalno da nemam svojim igračima sta da zamerim. Čestitam im na odigranom, borili su se celu utakmicu. Normalno da nismo mogli da pariramo Zvezdi sa 10 igrača, a čak i tada smo pokušavali da stvaramo šanse. Čestitao bih im na svemu što su pružili ove godine - naveo je Krunić.

(VIDEO/FOTO) ZVEZDI NE SMETA SNEG! Ben i Boaći pokorili Banovo brdo i stavili tačku na jesenji deo šampionata!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija