• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2019

18:31

(FOTO) GOTOVO - DEGENEK I ZVANIČNO PREŠAO U AL HILAL! Zvezda ostala bez pouzdanog štopera

Crvena zvezda

(FOTO) GOTOVO - DEGENEK I ZVANIČNO PREŠAO U AL HILAL! Zvezda ostala bez pouzdanog štopera

Podeli vest

Više nema nikakve dileme - dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek i zvanično je novi igrač Al Hilala iz Saudijske Arabije, potvrdio je ovaj azijski klub

Degenek je u ugovoru sa Crvenom zvezdom imao otkupnu klauzulu od tri miliona evra, što znači da se šampion Srbije nije pitao mnogo kada je stigla ponuda u tom iznosu.

Reprezentativac Australije jedan je od najvažnijih igrača za uspeh Zvezde ove jeseni i plasmana u grupnu fazu Lige šampiona prvi put u istoriji od kada se ovo takmičenje igra u ovom formatu. 

 

 

Dvadesetčetvorogodišnji štoper odigrao je čak 33 meča za šampiona Srbije i iako je proveo samo šest meseci u Ljutice Bogdana ostavio je dubok trag. 

U Crvenu zvezdu došao je iz japanske Jokohame, a igrao je još za Minhen 1860, kao i u mlađim kategorijama Štutgarta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija