• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.01.2019

21:59

ZVEZDA LAKO POBEDILA, ali Tomić ima zamerki

Crvena zvezda

ZVEZDA LAKO POBEDILA, ali Tomić ima zamerki

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić nije u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe, iako je upisala 16. pobedu u 16. kolu ABA lige, protiv FMP-a sa lakih 79:62

Tomić je istakao da je njegov tim upisao vrednu pobedu, ali da nije igrao dobro.

Prvo bih čestitao igračima na pobedi. Ono što bih mogao da im zamerim je 17 grešaka. Mislim da smo odradili profesionalno posao. Mislim da je igračima više u glavi bila utakmica protiv Valensije, ali moj posao je bio da ih pripremim da se dobije ova utakmica, a oni su to uradili. Mogu da im čestitam na pobedi, ne i na dobroj igri i da im zamerim na 17 izgubljenih lopti - ponovio je Tomić.

Iako je Zvezda gotovo sigurno obezbedila prvo mesto pred plej-of u ABA ligi, trener crveno-belih ne dozvoljava opuštanje u nastavku takmičenja.

Ne težimo rekordima i to nas uopšte ne interesuje. Prvo mesto još uvek nije rešeno. Ima još šest utakmica, a kada bude matematički rešeno onda možemo da kažemo. Moramo da igramo dobro u Evrokupu, a ne samo u u ABA ligi. Zato što ovaj tim, kako je napravljen, ne sme nikada da se opušta i da bude zadovoljan - istakao je Tomić.

On je dodao i da se već okreće utakmici sa Valensijom u Evrokupu.

- Mi na utakmici protiv Valensije ne treba da ulazimo pod pritiskom poraza od 16 razlike. Prvi cilj je da pobedimo sa jedan razlike. Moji igrači su dovoljno pametni i mislim da znaju i da mogu da odigraju takvu utakmicu. Kažem, samo za jedan razlike - podvukao je Tomić.

ZVEZDA 16/16! I FMP je bio samo lakši sparing partner crveno-belima


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija