• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Darko Ljubenović

31.01.2019

11:35

(VIDEO) MILIJAŠ ZA INFORMER: Vreme je da kažem KRAJ! Ne jurim Saleta Ilića!

Crvena zvezda

(VIDEO) MILIJAŠ ZA INFORMER: Vreme je da kažem KRAJ! Ne jurim Saleta Ilića!

Podeli vest

Sašu Ilića ne planiram da jurim, jer on može još da igra, a ja ću na leto reći da je dosta, kaže Nenad Milijaš za Informer

Kapiten fudbalera Crvene zvezde će u aprilu ove godine proslaviti 36. rođendan, pa iako je pet godina mlađi od kapitena Partizana, nema nameru da se takmiči sa njim.

Milijaš naglašava da još nije doneo definitivnu odluku o kraju karijere, ali da bi bilo lepo da se "duplom krunom" oprosti od aktivnog igranja fudbala.

Foto: starsport

Saša Ilić

- Ne planiram da jurim Saleta Ilića, on može još da igra, mislim da ću na leto reći kraj. I prošle sezone sam rekao da je poslednja, pa sam ostao. Stvarno se osećam dobro, nisam povređen, igra mi se fudbal, jer da nije tako, ja bih već završio karijeru. Zato kažem, samo da ove sezone bude dobar rezultat i to bi trebalo da bude to - ističe kapiten crveno-belih za naš list.

Zvezda je ove sezone konačno zaigrala u Ligi šampiona, ali Milijaš nije bio registrovan za ovo takmičenje.

(VIDEO) MILOJEVIĆ ODUŠEVLJEN: Milunović je fenomenalan u duelu

- Dogovorio sam se sa trenerom Milojevićem i direktorom Mrkelom oko izostanka iz tima koji je bio registrovan za Ligu šampiona. Nisam imao nikakav problem sa tim, ima mnogo igrača i zaista mi nije teško palo što nisam na terenu osetio Ligu šampiona - kaže iskusni vezista.

Želim da budem trener

Nenad Milijaš već zna čime će se baviti kada odluči da završi karijeru.

- Normalna je stvar da po završetku karijere ostanem u fudbalu. Želja mi je da se bavim trenerskim poslom, ali kad, šta, kako, to ćemo da vidimo. Taj posao mi je privlačan, ali to ne znači da ću biti uspešan, nije isto biti fudbaler i trener. Video bih da li će mi kraj terena ići kao i na terenu - kaže Milijaš.

Bivši reprezentativac naše zemlje dodaje i da sa Milojevićem ima fantastičan odnos.

- Sa trenerom imam super odnos i na neki način jesam njegova produžena ruka i gledam da i ja pomognem svim tim mlađim igračima. Da im objasnim šta je Zvezda, kako funkcioniše klub, kakvi su zahtevi. Za sada je sve super, rezultati su odlični, samo da završimo ovu sezonu kako smo počeli. Znamo ta dva cilja koja su ispred nas. Zvezda nije dugo uzela duplu krunu i valjda ćemo sada to uraditi - zaključuje Milijaš.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija