• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2019

20:47

TERZIĆ OTVORENO O IVANIĆU I GAJIĆU: Dogovorili smo se, ali pitaju se BATE i Bordo!

Crvena zvezda

TERZIĆ OTVORENO O IVANIĆU I GAJIĆU: Dogovorili smo se, ali pitaju se BATE i Bordo!

Podeli vest

Crvena zvezda se dogovorila sa Mirkom Ivanićem i Milanom Gajićem, ali pitaju se BATE Borisov i Bordo, rekao je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić


- Sportski direktor Mitar Mrkela je pričao za odlaske i dolaske, za Mirka Ivanića i Milana Gajića jesmo zainteresovani, dugo pregovaramo sa njima, videćemo šta će se dešavati u narednim danima. Ne mogu reći da privodimo stvari kraju, to su naše želje. Možda nije pravi tajming za dovođenje igrača, mi planiramo, danima pričamo Mrkela, Milojević i ja. Mnogo toga ima za i protiv, vagamo, mnogo je argumenata za dovođenje, to su kvalitetni igrači, potrebni su Zvezdi, uklapaju se u dugoročnu strategiju. Ivanić je '93. godište, Gajić '96. Prvi je fudbaler Crne Gore sa srpskim pasošem, Gajić mladi reprezentativac Srbije, nema Zvezda pravo da ispušta takve igrače. Ne pitamo se samo mi, BATE Borisov ima visoke zahteve, pregovaramo danima, videćemo šta će ispasti - kazao je generalni direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić.

Imamo dva moćna tima

I ako ih ne dovedemo, imamo dva moćna tima. Oni su dugoročna rešenja. Svesni smo da ovakva dva tima dobrih igrača poskupljuju i rashode Crvene zvezde, poskupljuju budžet na godišnjem nivou, ali ako hoćemo velike rezultate, miramo i da uložimo
Zvezdan Terzić

Terzić je naveo i da postoji određen dogovor sa samim igračima.

Što se tiče njih, dogovorili smo se, poslali smo agente u klubove da razgovaraju i završavaju papirologiju, kažem, u fudbalu nikad ništa nije sigurno, uvek može nešto da se iskomplikuje, ne pitamo se samo mi, pitaju se i klubovi, Bordo i BATE. Ali kažem, i ako ih ne dovedemo, imamo dva moćna tima. Oni su dugoročna rešenja. Svesni smo da ovakva dva tima dobrih igrača poskupljuju i rashode Crvene zvezde, poskupljuju budžet na godišnjem nivou, ali ako hoćemo velike rezultate, miramo i da uložimo. Ne možete sa malim platama zadovoljiti igrače. Sve što vredi, to i košta.

Dodatno je objasnio zašto su Ivanić i Gajić u fokusu.

- Neko će reći da je ovo pretrpavanje ekipe, a mi moramo biti svesni da su i Ben i Marin igrači sa po 30 godina, zadužili su Zvezdu, odradili jedan period i nije prirodno, bez obzira na to koliko želimo dugoročno, računati na to da će moći duže da budu zadovoljni ovde. Mi ne možemo da pariramo bogatim klubovima koji žele da ih dovedu u svoje redove. A veliki su profesionalci, bez obzira na ljubav prema Zvezdi, žele da se obezbede, pitanje trenutka je kada će otići i moramo da imamo spremne adekvatne zamene, ne smemo da čekamo da odu pa da tražimo zamene. To su argumenti za Ivanića koji može da pokrije tri pozicije, Marina, iza Marina i na poziciji desno gde igra Ben - istakao je čelnik Zvezde.

KO POTCENI PARTIZAN TAJ STRADA! Terzić: Odbili smo 9 miliona za Marina i Bena, nismo imali moćniji tim, a crno-beli su...

INFORMER SAZNAJE: ZVEZDA DOVELA GAJIĆA! Bek Bordoa na "Marakani", Ivanić jako blizu

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija