• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.02.2019

23:08

NE MOŽEMO DA PLAČEMO SADA! Tomić posle pobede nad Unikahom: Ovo je utakmica na našem nivou

Crvena zvezda

NE MOŽEMO DA PLAČEMO SADA! Tomić posle pobede nad Unikahom: Ovo je utakmica na našem nivou

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je zadovoljan igrom svog tima u pobedi nad Malagom, ali da žali što ekipa nije uspela da se plasira u plej-of Evrokupa

Kada sagleda kako njegovi izabranici mogu da odigraju, njemu je još žalije što se nisu plasirali u četvrtfinale.

- Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, bili smo bolji od Unikahe. Ova utakmica je bila na nivou na kom Zvezda treba da igra svaki put. Sigurno nam je žao što se nismo plasirali u plej-of. Sticajem okolnosti, izgubili smo neke utakmice s poenom razlike - rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Zvezda je u Beogradu pobedila Malagu sa 105:89 u šestom kolu Grupe G Evrokupa, ali meč nije imao takmičarski značaj za tim Milana Tomića, pošto je još ranije ostao bez šansi da se plasira u četvrtfinale.

- Ostaje malo nezadovoljstvo na kraju, ali ne možemo da plačemo sada, ni da razmatramo sada to.  Imamo Kup pred nama i ABA ligu. Moramo da nastavimo da radimo - rekao je Tomić i dodao da pobeda mnogo znači zbog sticanja samopouzdanja.

On je dodao da je ekipa u prethodnom periodu imala dosta povređenih i bolesnih igrača, ali je rekao da to ne sme da bude alibi.

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA STOTKOM RAZBILA UNIKAHU! Crveno-beli se briljantno oprostili od Evrokupa

Upitan zašto Maik Cirbes nije dobio priliku, Tomić je rekao da priliku da igraju dobijaju samo igrači za koje on smatra da bi trebalo da se nađu na terenu.

- Malo je nezgodno da se igra s tri centra. Uvek igraju oni koji bi trebalo da igraju, za koje ja mislim da bi trebalo da igraju na svakoj - rekao je Tomić.

Na pitanje da li će kapiten Branko Lazić biti spreman za Kup Radivoja Koraća, Tomić je rekao da se njegov oporavak od povrede prati svakodnevno i da se nada da će biti spreman.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija