• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

06.02.2019

13:48

GAJIĆ OTKRIO NA PROMOCIJI: Zvao me Partizan, ali želeo sam samo u ZVEZDU!

Crvena zvezda

GAJIĆ OTKRIO NA PROMOCIJI: Zvao me Partizan, ali želeo sam samo u ZVEZDU!

Podeli vest

Novi desni bek Crvene zvezde Milan Gajić otkrio je da je imao ponudu Partizana, ali da je od početka razgovora hteo samo na "Marakanu", odakle želi i do A reprezentacije Srbije

Mladi fudbalski reprezentativac stigao je u redove prvaka Srbije iz francuskog Bordoa da pojača konkurenciju Filipu Stojkoviću i Marku Gobeljiću.

- U ovom trenutku je želja da nosim crveno-beli dres odnela prevagu, bez obzira na finansije, iako ne mogu da kažem da mi Crvena zvezda nije ponudila odličan ugovor. Prezadovoljan sam, želim dugo da igram u Zvezdi i da se sa navijačima radujem titulama i Ligi šampiona. Bilo je kontakata drugih klubova sa mojim agentima, ali nije bilo dileme kod mene, zvezdaš sam od malena - rekao je Gajić na prestavljanju u Turskoj, a prenosi klupski sajt.

On je dodao da su pregovori dugo trajali, ali da se nijednog trenutka nije dvoumio.

- Ostvarilo se ono o čemu sam dugo maštao. Na meni je da se na što bolji način uklopim, da doprinesem ekipi. Nadam se da će ovo biti lepa i duga saradnja - naveo je Gajić i od dosadašnjeg saigrača, a bivšeg štopera Vukašina Jovanovića dobio uverenje da će mu biti odlično u Zvezdi.

Prema njegovim rečima u perspektivi vidi se kao člana najjačeg tima Srbije.

- Bilo bi suludo da kažem da ne bih to želeo. Svaki fudbaler teži da brani boje svoje zemlje. Uz dobre igre i konstantnost verujem da mogu da dođem do tog nivoa. I dalje sam mlad igrač, ima dosta prostora za rad. Ne bih da se nešto desi preko noći, želim da radim temeljno i naporno -  zaključio je Gajić.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela zadovoljan je dolaskom Gajića.

- Pokušao je da se afirmiše u inostranstvu, u velikom klubu kao što je Bordo, gde je stekao određene profesionalne navike koje će mu koristiti u našem klubu. Verujem da će Gajić u Zvezdi ostvariti ono što je želeo, a takođe je klub dobio kvalitetnog igrača kako bismo bili još uspešniji - poručio je Mrkela.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija