• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

07.02.2019

10:27

BOGATI ARAPI SPREMILI DŽAK PARA ZA MILOJEVIĆA! Al Ain ponudio Zvezdi DVA MILIONA EVRA, a treneru 3,2 za platu!

Crvena zvezda

BOGATI ARAPI SPREMILI DŽAK PARA ZA MILOJEVIĆA! Al Ain ponudio Zvezdi DVA MILIONA EVRA, a treneru 3,2 za platu!

Podeli vest

Bili su čelnici Crvene zvezde na velikim mukama tokom januara, ne samo da su im najbolji igrači bili na meti inostranih klubova nego i trener Vladan Milojević

Milojević je prošlog leta potpisao novi ugovor sa crveno-belima, ali to bogatim Arapima ništa ne znači. Kako piše Sportski žurnal slavni klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata - Al Ain želi trenera srpskog šampiona. 

Ali, od dogovora neće biti ništa. Iz jedne od manadžerskih agencija Milojeviću su, navodno, ponuđeni fantastični uslovi, kakve nigde u Evropi ne bi mogao da dobije, ipak, odlazak ne dolazi u obzir, navodi isti izvir. 

Ali Ain navodno je Milojeviću nudio godišnju neto platu od 3.200.000 evra, a Zvezdi obeštećenje od dva miliona evra. Vladan Milojević inače ima čvrst ugovor sa srpskim šampionom do 2020. godine i  platu oko 40.000 evra mesečno.

Kako pomenuti izvod navodi, i pored miliona kojim se razbaciju prebogati Arapi, Milojević ostaje u Crvenoj zvezdi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija