• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

09.02.2019

17:16

DETALJI INCIDENTA U SPLITU: Konobar savetovao zvezdaše da pokriju trenerke, huligani jednu odneli kao plen!

Crvena zvezda

DETALJI INCIDENTA U SPLITU: Konobar savetovao zvezdaše da pokriju trenerke, huligani jednu odneli kao plen!

Podeli vest

Samo nekoliko minuta pre nego što su ih splitski huligani napali, vaterpolisti Zvezde dobili su u kafiću savet od konobara da za svaki slučaj pokriju simbole kluba na trenerkama

Vaterpolisti Zvezde su se uoči meča sa Mornarom u Splitu opuštali na rivi kraj mora, kada ih je iznenada napala grupa maskiranih huligana.

Golman Kralj se spasao skokom u more, posle nekoliko dobijenih udaraca, dok je drugi igrač uspeo da pobegne napadačima.

A, da je reč o fudbalskim huliganima iz redova Torcide vidi se i po tome što su posle napada odneli sa sobom "trofej". Trenerka Crvene zvezde koja je ostala jednom igraču u kafiću, završila je u rukama domaćih navijača kao plen.

Da mržnja prema Srbima nije samo "specijalitet" navijačkih huligana, vidi se i po reakcijama običnog sveta u Splitu. Kako pišu hrvatski mediji, dok su neki pokušavali da pomognu golmanu Zvezde, da ga izvuku iz mora, drugi su dobacivali da mu tako i treba "zato što je četnik".

(VIDEO) DA NISAM SKOČIO U MORE UBILI BI ME! Napadnuti vaterpolista Zvezde vikao da je Crnogorac!

(VIDEO) SKANDAL U SPLITU! HULIGANI NAPALI VATERPOLISTE CRVENE ZVEZDE! Tukli su ih usred grada, jedan se od batina SPASAO SKOKOM U MORE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 5 godina

Ma ko nas .ebe Oni sa kockicama po Bgd u i .ovna niko ne dira. Samo reciprocitet.

Mladen Mladenovic

pre 5 godina

Očekujem da se javi "svest i savest" Srbije i da, povodom ovoga varvarskog i kurvinskog napada od strane hrvatskog čopora, iznesu mišljenja tipa, "pa toga ima i kod nas" ili, "zašto su provocirali sa majicama "Crvene zvezde"?! Ili, neki od preživelih "skojevaca", koji će potvrditio da se radi o "šačici nacionalista"?! Glupom obrazlakati i slepom pokazivati, nema smisla, zar ne?

bogoljub

pre 5 godina

Ne nego je Srbin, na "privremenom radu" u ovoj ustaškoj zemlji. Nek dobro pročitaju Vaš tekst oni Srbi koji bi na ustaško more.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija