• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2019

12:09

KAKO JE KOROMAN NAMESTIO KOKAINSKU AFERU KASTILJU? Ekvadorac "nasankan" na prvom treningu, packe za Kaluđerovića

Crvena zvezda

KAKO JE KOROMAN NAMESTIO KOKAINSKU AFERU KASTILJU? Ekvadorac "nasankan" na prvom treningu, packe za Kaluđerovića

Podeli vest

Svašta se moglo očekivati od nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Ognjena Koromana dok je igrao na "Marakani", a sa kakvom "glavom" ima posla brzo se uverio i Ekvadorac Segundo Kastiljo, jedan od najboljih stranaca koji su nosili dres beogradskog kluba

Već posle prvog treninga po dolasku u Zvezdu, Kastiljo je u torbi zatekao dva kilograma brašna, koji mu je dok se ovaj tuširao namestio upravo Koroman.

Saigrači su odmah počeli da zadirkuju Kastilja da švercuje kokain povezujući to sa tim da dolazi iz Latinske Amerike, gde je ova psihoaktivna supstanca izuzetno popularna.

Evo kako je to izgledalo:

- Kad su pitali Segunda Kastilja kako su ga prihvatili saigrači u Crvenoj zvezdi izjavio je: Pa i ne baš lepo, jednom dok sam se tuširao Koroman mi je stavio 2kg brašna u torbu i kad sam izašao i izvadio to iz torbe počeli su svi da mi se smeju i dobacuju kako švercujem kokain iz Ekvadora, to je bio moj prvi trening - dugo je trebalo ovoj priči da izađe iz zidina "Marakane".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novinari pisu...????Istina...????

Објава коју дели Koroman.Ogy (@koroman.ogy) дана 12. Феб 2019. у 8:31 PST

Ovu anegdotu potvrdio je i Koroman na svom Instagramu rekavši da je to živa istina, a ubrzo se oglasio i bivši napadač Zvezde Andrija Kaluđerović koji se prisetio šta mu je Ognjen rekao na prvom treningu posle promašene šanse, a zahvaljujući tim rečima sadašnji špic Intera iz Zaprešića je postao prvi strelac lige.

Mene si dočekao na prvom treningu kad sam promašio šansu sa rečima: Špic Zvezde maši ovo? - odgovorio je Kaluđerović, na šta je Koroman replicirao:

Pa da te pripremim da znaš gde si došao... da nisam takav bio ti ne bi bio prvi strelac - naveo je Koroman.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija