• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

15.02.2019

22:20

TOMIĆ S RAZLOGOM STREPI PRED MEGU: Moramo dobro da se spremimo!

Crvena zvezda

TOMIĆ S RAZLOGOM STREPI PRED MEGU: Moramo dobro da se spremimo!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa protiv Dinamika 75:70 nije igrala dobro ni u odbrani ni u napadu, ali da je zadovoljan pobedom i da veruje da će biti bolja u polufinalu Kupa Radivoja Koraća protiv Mega Bemaksa (subota, 21.00)

Čestitam Dinamiku na odličnoj igri, a i mom timu što se vratio posle minus 13. Čestitam im što su dobili ovaj meč, pobeda je pobeda. Jasno je da nismo igrali dobro ni u odbrani ni u napadu. Nije opravdanje, ali Čović je bio bolestan sedam dana, Perperoglu je 10 dana imao problema sa ledjima, Lazić je pauzirao šest nedelja. Zbog toga se malo promenila hemija ekipe, ali treba dobiti ovakvu utakmicu - rekao je Tomić.

Košarkaši Zvezde pobedili su u Nišu Dinamik sa 75:70 i plasirali se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, gde će igrati protiv Mega Bemaksa.

- Dobro je što smo pobedili, sigurno ćemo biti bolji u polufinalu. Mega igra slično kao Dinamik, ima mnogo igrača koji mogu da pogode za tri, dobri su u tranziciji, treba dobro da se spremimo. U Kupu nema favorita, uvek su u tom takmičenju najveća iznenađenja, videlo se to i večeras.

(FOTO) ZVEZDA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU! Crveno-beli izbegli bruku i plasirali se u polufinale Kupa Koraća!

Košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj rekao je da je u Kupu uvek teška prva utakmica, da je Dinamik bio raspoložen i da je njegovoj ekipi trebalo mnogo vremena da pronadje ritam.

- Uspeli smo tek u četvrtoj četvrtini i na kraju slavili. Ne bih rekao da smo ih potcenili, jednostavno, nismo pokazali pravo lice u prvih 30 minuta, mnogo smo promašivali šuteve i to je uticalo na samopouzdanje u napadu. Podbacili smo sa u energijom u odbrani, koja je trebalo da bude veća - naveo je on.

Trener Dinamika Vladimir Đokić ponosan je na igrače.

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, bili smo jako blizu. Ponosan sam na svoje igrače, imali smo priliku da napravimo čudo i pobedimo najbolji tim u ABA ligi. Ostaje žal, ali je Zvezda daleko kvalitetniji tim od nas. Možda su nas potcenili, mislili da će biti lakše, a mi smo pokazali dobar rad, talenat, mladost i ponosan sam na to. Zvezdi želim sve najbolje u nastavku takmičenja. Hvala publici, mislim da smo bili jako dobri - rekao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 5 godina

Bili ste fenomenalni! Sve č;estitke ekipi Dinamika i njenom treneru. Iako sam zvezdaš, ne bi mi bilo žao da je Dinamik otišao dalje. A što se tiče Crvene zvezde ona ima mnogo slabosti i, ako se ozbiljnije ne pojača, nema nikakve šanse da osviji ABA ligu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija