• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2019

10:28

(FOTO) MARAKANA ROĐACI! Kulinarska zvezda Džejmi Oliver sa šalom Crvene zvezde!

Crvena zvezda

(FOTO) MARAKANA ROĐACI! Kulinarska zvezda Džejmi Oliver sa šalom Crvene zvezde!

Podeli vest

Britanska kulinarska zvezda Džejmi Oliver, nedavno je na poklon dobio navijački šal Crvene zvezde

Tokom potpisivanja knjige "Everyday super food" za koju kaže da mu je "najličnija koju je napisao", Džejmiju je veliki fan crveno-belih Saša Jocić poklonio šal voljenog kluba.

Crveno-beli šal "Marakana rođaci"  završio je u rukama iznenađenog Olivera. Džejmi je džentlmenski prihvatio poklon, iako je navodno veliki navijač Liverpula. "Crvenima" još bride obrazi zbog poraza na "Marakani" 2:0 u Ligi šampiona.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija