• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2019

23:50

(VIDEO) POSLEDNJA ČETVRTINA MODEL ZA DERBI! Dobrić pred okršaj sa Partizanom: Možemo da budemo bolji nego protiv Mege

Crvena zvezda

(VIDEO) POSLEDNJA ČETVRTINA MODEL ZA DERBI! Dobrić pred okršaj sa Partizanom: Možemo da budemo bolji nego protiv Mege

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić veruje da njegov tim može da izgleda bolje u finalu Kupa Radivoja Koraća protiv Partizana nego što je to bio slučaj u polufinalnom meču protiv Mega Bemaksa

Dobrić je istakao kako bi igra iz poslednje četvrtine trebalo da bude model za sudar sa crno-belima i da se ne postavlja pitanje hoće li moći da se on i saigrači odmore, kad je jedini pravi odgovor da moraju.

Bez obzira na manjak vremena za odmor, mislim da može svaki igrač da da svoj maksimum i učini da u finalu izgledamo bolje nego protiv Mege. Za takve utakmice posebna motivacija nije potrebna  - poručio je Dobrić novinarima posle utakmice.

On se vratio na boljku lošeg otvaranja utakmice.

- Stvorili smo lošije utakmicu, ali uspeli smo da prelomimo krajem treće i početkom četvrte četvrtine. Taj kraj utakmice trebalo bi da bude model za finale - rekao je Dobrić.

 Zvezda je posle dosta teškoća slavila protiv Mega Bemaksa u polufinalu Kupa Radivoja Koraća i u finalu će igrati protiv Partizana u nedelju od 17 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija