• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2019

10:38

BOAĆI BAŠ HOĆE DA BUDE SRBIN: Srbija je moj dom, možda dobijem državljanstvo!

Crvena zvezda

BOAĆI BAŠ HOĆE DA BUDE SRBIN: Srbija je moj dom, možda dobijem državljanstvo!

Podeli vest

Crvena zvezda je pobedom od 4:0 nad Vojvodinom otvorila prolećnu polusezonu. Odličnu igru je sa dva pogotka krunisao napadač Ričmond Boaći

- Prvi gol posećujem Bogu, jer sam imao mnogo problema sa povredama prošle godine, dok je ova počela mnogo bolje. Čini se da moja frizura zaista radi. Već sam rekao da sam vratio staru frizuru, jer sam je imao kada sam postigao prvi gol u Zvezdi. Nadam se da će ih biti još mnogo - kroz smeh je rekao Boaći i osvrnuo se na utakmicu:

- Kada otvorite sezonu na ovakav način znate da je Bog na vašoj strani. Bez njegove milosti ne bi ništa bilo moguće, kao ni bez mojih saigrača i stručnog štaba, ni navijača. Iskreno cenim što sam u ovom klubu, posle Gane, Srbija je moj dom. Ko zna, možda budem dobio i srpsko državljanstvo koliko se lepo osećam ovde.

Volim što me zovu Boćko
 

Podrška sa tribina na ovoj utakmici, kao i igra, bila je na vrhunskom nivou.
- Naši navijači čine da se dešavaju ovako lepe stvari na terenu. Aplauz koji me je ispratio sa terena je nešto najlepše. Navijači na taj način pokazuju da cene ono što radimo na terenu i to nam mnogo znači. Bez njih ne bi bilo ni igrača ni tima. Obožavam što me zvezdaši zovu Boćko i što su me prihvatili. Kada god ih sretnem i kada pričamo uvek poželim da imam mnogo novca kako bih svima njima u znak zahvalnosti kupio nešto lepo i kako bih ih usrećio. Ljubav koju oni pružaju mi mnogo pomaže. Kada vidim koliko nas sve vole i podržavaju i preko društvenih mreža to mi daje snagu da igram fudbal - poručio je Boaći. 

Šest pobeda u pripremnom periodu, kao i odličan start sezone ne iznenađuju našeg napadača.

- Svi znaju kakav je naš trener Milojević, uvek traži najviše od nas, zato i ne čude odlični rezultati koje ostvarujemo. Uvek nas podstiče da budemo što bolji i da napadamo, nebitno koliku prednost imamo. Kada imate trenera koji je rođeni pobednik, ništa ne uzimate zdravo za gotovo, borite se za svaku loptu i na treningu i na utakmici. Na nama je da nastavimo da radimo ono što najbolje umemo, da pobeđujemo. Kada pobeđujete, to vas čini srećnim, svaki dan postaje lepši.

Boaći veruje da je ovo tek početak uspešnog niza golova i trijumfa.

- Rođen sam da postižem golove, ovo je moj život. Bog mi je podario veliki poklon. Ako pogledate moje golove videćete da se nikad ne borim previše da ih postignem, jer verujem da kada se postavite na pravo mesto u rukama Boga sve postaje lakše. Ako uz to imate ovakve saigrače, onda vam je još lepše. Svi na terenu u svakom trenutku daju maksimum i na sve načine upućuju lopte nama napadačima. To čini igranje u Zvezdi još lakšim. Ne volim da igram utakmicu, a da ne postignem gol. Čak i kada odigram odlično, ako ne zatresem mrežu osećam se kao da nešto nedostaje. Ako bih davao po dva gola na svakoj utakmici do kraja sezone, bio bih presrećan - poručio je napadač srpskog šampiona.

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA PREGAZILA VOJVODINU! Šampion briljirao za prvu prolećnu pobedu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija