• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2019

14:57

DERBI ILI NE, BITNA JE POBEDA! Jovičić: Zvezda je veliki klub koji ne trpi loše rezultate!

Crvena zvezda

DERBI ILI NE, BITNA JE POBEDA! Jovičić: Zvezda je veliki klub koji ne trpi loše rezultate!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odmeriće snage ove subote od 18.00 u 159. večitom derbiju. Vezisti crveno-belih Branku Jovičiću ovo će biti treći susret ljutih rivala

Nema sumnje da su svi naoštreni pred praznik fudbala koji svaki navijač dva kluba jedva može da dočeka. Nije puno lakše ni igračima koji moraju emocije da, bar na tih 90 minuta, sklone na stranu.

- Napravili smo odličnu uvertitu sa dve pobede, kao i Partizan. Očekujemo fudbalski spektakl. Za nas je utakmica kao i svaka druga, znamo da može mnogo da nam donese, ali derbi je derbi - rekao je Jovičić.

Kako kaže reprezentativac Srbije, ovakva utakmica ne može se porediti ni sa jednom drugom. Trema uvek postoji, ali to ne sme biti prepreka do dobrog rezultata.

- Ima pozitivne treme. Ovakve utakmice ne mogu da se porede ni jednom drugom, bilo da je to evropska ili domaća scena. Do sada sam odigrao dva derbija i nijednom nisam doživeo poraz. Ne gledamo na bodovnu razliku, svaka utakmica je jednako bitna. Zvezda je veliki klub, uvek ide na pobedu i ne trpi loše rezultate - dodao je vezista crveno-belih.

JASNA PORUKA KAPITENA! Savić ima jedan san - da prvenac bude protiv Partizana!

(FOTO) TOPI SE SRCE! Luka Jović pokazao naslednika!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija