• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.03.2019

12:34

NISMO VANZEMALJCI NI DRIM-TIM! Milojević jasan: Tenzija i igre neće uticati na nas, nijedan derbi nije "kopi-pejst"!

Crvena zvezda

NISMO VANZEMALJCI NI DRIM-TIM! Milojević jasan: Tenzija i igre neće uticati na nas, nijedan derbi nije "kopi-pejst"!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da bodovno stanje na tabeli "ne pije vodu" na "večitom" derbiju i da je rezultat utakmice sa Partizanom kao i uvek nepredvidiv (subota, 18.00, Arena 1)

Pitanje bodova i stanja na tabeli ne pije vodu, niti želimo da razmišljamo na takav način. Željno čekamo utakmicu. Ovakve utakmice čeka ne samo Srbija, već region i mnogo šire. Derbi je totalno nepredvidiv - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Crvena zvezda i Partizan će se sastati u subotu od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" u 24. kolu Super lige Srbije. Zvezda je prva na tabeli srpskog prvenstva sa 65 bodova, čak 15 više od trećeplasiranog Partizana.

 

Volimo o tome da pričamo, da pretpostavljamo. I onda bude 'rekao sam ti' ili 'nije to to'. Niti smatram da smo drim tim, niti ne znam ni ja šta, vanzemaljci. Ima svega, dizanja tenzije, igre oko same utakmice. Ali, to na nas neće uticati
Vladan Milojević


Milojević je naveo da na ekipu ne utiče to što javnost Zvezdu unapred vidi kao pobednika u "večitom" derbiju.

- Tako je bilo i u prvoj utakmici, posle Napolija... Volimo o tome da pričamo, da pretpostavljamo. I onda bude 'rekao sam ti' ili 'nije to to'. Niti smatram da smo drim tim, niti ne znam ni ja šta, vanzemaljci. Ima svega, dizanja tenzije, igre oko same utakmice. Ali, to na nas neće uticati. Nijedan derbi do sada nije bio 'kopi-pejst', pa ne verujem da će biti i ovaj - rekao je Milojević, upitan da li mu smeta to što javnost Zvezdu praktično već vidi kao pobednika.

Trener crveno-belih je kazao da ekipa nije bila na nivou jesenas protiv Partizana, u utakmici koja je završena nerešeno 1:1, ali je Zvezda igrala jednu od najlošijih ove sezone.

- Nismo bili na najvišem nivou tada, ali ovo su posebne utakmice. Derbi nema nikakvih dodirnih tačaka sa bilo kojim drugim utakmicama, čak i Lige šampiona. To je posebna utakmica u kojoj zavisi od mnogo faktora. Utakmica koja se mnogo razlikuje od svih ostalih u prvenstvu. Pored toga što je borba za tri boda, stvar je i prestiža jer igramo sa našim najvećim rivalom.

NE ZNAM IMENA IGRAČA PARTIZANA, MOGU I 10 MESIJA DA STAVE! Boaći žestoko prozvao crno-bele!

(FOTO) "DELIJE" ZNAJU KO ĆE ZATRESTI MREŽU CRNO-BELIMA! Evo u koga navijači Zvezde najviše veruju, a nije Boaći!

Dodao je da je zadovoljan formom svog tima na početku prolećnog dela sezone, u kom su ostvarene dve pobede.

- Imamo kvalitetan sastav, januarski prelazni rok je iskorišćen maksimalno i za budućnost, ne samo za ovih šest meseci. Nadam se da će svi biti zdravi. Gledamo da nam forma bude najbolja za utakmicu koju igramo, treniramo vredno, dajemo sve od sebe - rekao je Milojević i dodao da nema problema kada je reč o zdravstvenom biltenu.

Milojević je pozvao navijače Zvezde da u velikom broju podrže ekipu, uz reči da će oni "kao i svaki put pobediti na tribini", a da je na fudbalerima crveno-belih da daju maksimum i pruže dobru partiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija