• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2019

15:35

CRVENO-BELI SE NE SEĆAJU KADA SU IZGUBILI! Vezali 50 utakmica bez poraza, pada Muslinov rekord!

Crvena zvezda

CRVENO-BELI SE NE SEĆAJU KADA SU IZGUBILI! Vezali 50 utakmica bez poraza, pada Muslinov rekord!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde produžili su impresivnu seriju koja traje skoro godinu i po dana, i vezali čak 50 utakmica bez poraza u domaćem prvenstvu


Crvena zvezda odigrala je nerešeno 1:1 sa Partizanom u 159. večitom derbiju i posle 24. kola Superlige zadržala 15 bododva prednosti u odnosu na najvećeg rivala, dok je sedam koraka ispred niškog Radničkog.

Poslednji put su crveno-beli osetili gorčinu poraza 1. oktobra 2017. u Kruševcu na gostovanju Napretku i nešto manje od godinu i po dana traje impresivna serija. Magičnih 50 utakmica vezali su crveno-beli znajući samo za pobede i nerešen ishod.

Taj gubitak bodova iz 12. kola prošlosezonskog šampionata nije poremetio izabranike Vladana Milojevića. Do kraja te šampionske trke ostvarili su 23 pobede uz tri remija i došli do titule! Impresivna serija počela je 14. oktobra 2017. godine kada je na stadionu „Rajko Mitić" savladana Mačva sa 4:0.

To je bila najava niza koji traje i danas. Osvojena titula, a gde su crveno-beli stali na proleće 2018, nastavili su leta iste godine. Zvezda je do remija u 159. večitom derbiju bodove podelila samo još sa niškim Radničkim na gostovanju i u prethodnom susretu sa najvećim rivalom, uz 21 ovosezonsku pobedu u Superligi.

Foto: Starsportphoto

 

"ZVEZDI PONIŠTEN ČIST GOL"! Stigla stručna procena spornog pogotka sa derbija!
IZJAVA KOJA ĆE SE PAMTITI! Milojević o poništenom golu, "mezimici", Tajvanskoj kanasti!
 

Ukupno - 44 pobede i svega šest remija! I na svakom od pomenutih 50 duela Zvezda je najmanje jednom zatresla mrežu rivala. 

Posle ubedljive prolećne premijere protiv Vojvodine (4:0), osvajanja tri boda u Surdulici (1:0) i podele plena na Marakani, uspešno je nastavljena borba za titulu.

Foto: Starsportphoto

 

Apsolutni rekord nepobedivosti drži generacija crveno-belih pod trenerskom palicom Slavoljuba Muslina od 51 susreta, koji je upisan od 3. novembra 1999. do 31. marta 2001. Milojevićevim učenicima dakle preostaje da na gostovanju Mladosti u Lučanima, u sredu od 16 časova, i zatim protiv Zemuna sledeće subote još jednom ispišu stranice istorije kluba sa "Marakane".

"SA BUDALAMA SE NE RASPRAVLJA!" Kapiten Zvezde podigao buru!

OGLASIO SE I ZVEZDAN TERZIĆ! "Neka prestanu da glume žrtve i obmanjuju narod"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan Giljen

pre 5 godina

Напред Звезда, само напред!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija