• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2019

14:10

ZVEZDA SE PROTIV MEGE ZAGREVA ZA PLEJ-OF! Tomić: Pobedama se pravi najbolja atmosfera!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE PROTIV MEGE ZAGREVA ZA PLEJ-OF! Tomić: Pobedama se pravi najbolja atmosfera!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da želi pobedom nad Mega Bemaksom (subota, 19.00) da završi regularni deo sezone ABA lige i spremi se za plej-of i napad na trofej

Očekuje nas utakmica protiv dobre ambiciozne ekipe, koja je svoj kvalitet pokazala i tokom takmičenja. M smo imali vremena da dobro treniramo, da se osvežimo i pripremamo za ono što sledi. Da ne želimo nikakve kalkulacije, iako smo odavno obezbedili prvo mesto, pokazali smo i u prethodnim kolima, pa ni sada neće biti drugačije - rekao je Tomić za klupski sajt.

On je dodao da od svog tima očekuje da odigra kvalitetnu i čvrstu utakmicu.

- Pobedama se pravi najbolja atmosfera za ono što sledi, a to je plej of - poručio je trener crveno-belih.

Košarkaš Dejan Davidovac pozvao je navijače da pruže podršku protiv Mege i u odlučujućim mečevima u sezoni.

- Dobro znamo Megu, ima mlad, rastrčan i kvalitetan tim. Ostali su bez Bitadzea, ali su održali kvalitet. Ovu utakmicu ne želimo da shvatimo olako, i pored toga što smo obezbedili prvo mesto. Svesni smo da su pobede najbolji put da se na pravi način uđe u plej-of i ono glavno što nas čeka -  zaključio je Davidovac.

Utakmica 22. kola ABA lige Crvena zvezda - Mega Bemaks igra se sutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija