• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

15.03.2019

16:41

ZVEZDA NA BANJICI! Milojević: Drago mi je što smo sačuvali kostur tima!

Crvena zvezda

ZVEZDA NA BANJICI! Milojević: Drago mi je što smo sačuvali kostur tima!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da protiv Rada na Banjici nikada nije bilo lako, pa neće ni u nedelju, u utakmici 27. kola Superlige

Prema njegovim rečima, ekipa ima svoj cilj i adekvatno će se spremiti.

- Poslednja utakmica pred reprezentativnu pauzu i ne očekujemo da bude lako. Možda stanje na tabeli to ne pokazuje, ali Rad ima svoj način igre u prolećnom delu prvenstva. Igrači su se navikli na novog trenera Miloševića, a na Banjici imaju motiv više i tamo nikada nije bilo lako igrati - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

POSLE KUPA! Milojević će zbog OVOGA razgovarati sa igračima!

On je dodao da će pauza prijati ekipi i da se nada da će se svi povređeni igrači (Rodić, Gobeljić, Boaći i Marin) oporaviti.

- Ono što treniramo, trudimo se da ponovimo na utakmici. Mogu da kažem da sam zadovoljan, više puta sam ponovio da imam dosta igrača koji su uvek motivisani i svi zaslužuju šansu da budu na terenu - poručio je trener crveno-belih.

(VIDEO) ZVEZDINA RUTINA ZA POLUFINALE! Bomba Bena i Ivanićev prvenac srušili Radnik!
 

Takođe, osvrnuo se i na to što su brojni igrači produžili ugovore.

- Srećan sam zbog toga, uprava kluba radi pravi posao. Uvek mi je drago, i kao zvezdašu i kao treneru, da igrači produže saradnju na obostrano zadovoljstvo. U prošlosti se dešavalo da je bilo teško zadržati igrače i onda se uvek ispočetka formira tim. Pred januarske pripreme sam rekao da je prvi put u Zvezdi posle dužeg vremena ostao kostur tima i mnogo je lakše kada postoji kontinuitet, i za klub i za struku. To je jako dobra i pozitivna stvar, ali neki put mogućnosti ne dozvoljavaju da to uradite. Zvezdaška opredeljenost igrača je prisutna i drago mi je što su ostali - zaključio je Milojević.

Utakmica između Rada i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija