• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

22:34

(FOTO) OVA "MARAKANA" ODLAZI U ISTORIJU! Završen konkurs za rekonstrukciju STADIONA, ovo su NAJINTERESANTNIJA REŠENJA!

Crvena zvezda

(FOTO) OVA "MARAKANA" ODLAZI U ISTORIJU! Završen konkurs za rekonstrukciju STADIONA, ovo su NAJINTERESANTNIJA REŠENJA!

Podeli vest

Dve odlične evropske sezone donele su Crvenoj zvezdi pozamašnu svotu novca, pa crveno-beli sada ozbiljno mogu da razmišljaju o velikim projektima, kao što je novi stadion

Završen je konkurs za arhitektonsko-urbanističko rešenje rekonstrukcije stadiona "Rajko Mitić“ i neposrednog okruženja, a Crvena zvezda je obelodanila najinteresantnije segmente nagrađenih i otkupljenih radova.

MA, KAKAV DINAMO! Zvezda ima najvredniji tim u regionu!

Interesovanje za učešće u konkursu je pokazalo 28 kompanija, na konkurs je pristiglo 17 rešenja, i to osam rešenja sa zadržavanjem staze i 9 rešenja sa uklanjanjem atletske staze.

- Svi prispeli radovi dali su izuzetan doprinos razvoju ideje o potrebi unapređenja stadiona "Rajko Mitić" u interesu strateškog razvoja Crvene zvezde. Stručna komisija je analizarala i vrednovala radove, i dodelila nagrade i priznanja najkvalitetnijim. Najiteresantnije segmente nagrađenih radova možete pogledati u galeriji, a o izložbi svih radova zvezdaška javnost će biti naknadno obaveštena - navodi se u saopštenju crveno-belih, dok vi u foto-galeriji možete da vidite najzanimljivije radove.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija