• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2019

15:37

PERPEROGLU JEDVA ČEKA DA POČNE: S navijačima do pobede!

Crvena zvezda

PERPEROGLU JEDVA ČEKA DA POČNE: S navijačima do pobede!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana započinju polufinalnu seriju plej-ofa ABA lige (subota, 19.00, O2) a jedan od aduta u ekipi crveno-belih je grčki košarkaš Stratos Perperoglu.

- Radili smo naporno cele sezone da bismo došli do plej-ofa i imali prednost domaćeg terena. Uspeli smo u tome. Želimo to da pretvorimo u našu prednost i da uz pomoć naših navijača pobedimo u prvoj utakmici -  izjavio je Perperoglu za klupski sajt Crvene zvezde.

(FOTO) PRAVI "DELIJA" VERAN JE KO PAS... Štimac poslao jaku poruku crveno-belima pred derbi!

POČINJE KOŠARKAŠKI RAT! "VEČITI" NAJAVLJUJU ŽESTOKU BORBU! Zvezda: Najbolji smo! Partizan: Iznenadićemo!

On je takođe dodao da je atmosfera u ekipi odlična i da svi sa nestrpljenem očekuju početak.

- Svi smo spremni. Ovo je utakmica koju čekamo sa velikim uzbuđenjem. Svi smo koncentrisani na ovaj prvi meč i daćemo sve od sebe da seriju u plej-ofu započnemo pobedom - poručio je Perperoglu.

U finale ABA lige plasiraće se ekipa koja prva stigne do dve pobede.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija