• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2019

22:31

CELA SEZONA STAJE U JEDAN MEČ! Kapiten Zvezde veruje u pobedu uz "delije"!

Crvena zvezda

CELA SEZONA STAJE U JEDAN MEČ! Kapiten Zvezde veruje u pobedu uz "delije"!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde nisu iskoristili meč loptu protiv Partizana u polufinalnoj seriji ABA lige. Treći duel "večitih" odlučiće ko ide u konačnu borbu za Evroligu, a kapiten crveno-belih veruje da će njegov tim čekati pobednika duela Cedevita - Budućnost

Poslednja četiri minuta odlučila su pobednika. Crvena zvezda je imala prednost, ali je "jeftinim" greškama dozvolila protivniku da se vrati u igru.

(VIDEO/FOTO) NIŠTA NIJE GOTOVO! Partizan dobio Zvezdu i zakazao majstoricu!

- Imali smo kontrolu do četiri minuta pred kraj i dopustili im da se vrate i pobede. Nismo smeli to da im dopustimo. Napravili smo mnogo grešaka, dopustili smo im mnogo skokova u napadu koji su se na kraju ispotavili kao presudni, sve je to sastavni deo utakmice - rekao je Lazić.

Jedan meč, ali pred "delijama" odlučiće pobednika serije. Lazić veruje da će uz navijače sve biti lakše.

(VIDEO) MA KAKVA POVREDA, PARTIZAN JE U PITANJU! Da li ste zaista sumnjali u Novicu Veličkovića?

- Imamo sedam dana do sledeće utakmice da se pripremimo. Cela sezona staje nam u taj jedan meč. Pritiska uvek ima, ali je tako kroz celu seriju. Verujem da pred našim navijačima možemo do trijumfa - zaključio je kapiten Crvene zvezde i dodao da nije pričao sa Stratosom Perperogluom nakon njegovo isključenja koje je po mnogima rešilo pitanje pobednika na ovom meču.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija