• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2019

21:07

(VIDEO) NAMESTILO SE DA UBEDLJIVO SLAVIMO! Dobrić otkrio i šta misli o mogućem protivniku u finalu

Crvena zvezda

(VIDEO) NAMESTILO SE DA UBEDLJIVO SLAVIMO! Dobrić otkrio i šta misli o mogućem protivniku u finalu

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je posle ubedljive pobede protiv Partizana da su crveno-beli zasluženo prošli u finale, jer im je uz ogromnu podršku publike koncentracija bila na vrhunskom nivou svih 40 minuta

Vidno pod utiskom, Dobrić je naveo da je iza nas veoma teška i iscrpljujuća serija.

- Ne znam kako da vam ovo opišem, koliko nam ovo znači. Koliko je teška bila ova serija fizički i psihički. Svi su dali sve od sebe i zasluženo smo slavili - rekao je Dobrić novinarima posle utakmice.

Crveno-beli su pobedili Partizan i najubedljivije slavili u trećem mestu polufinalne serije.

- Bili smo koncentrisani svih 40 minuta. Publika nas je nosila i namestilo se da tako slavimo. Mi smo se spremali da odigramo što bolje - rekao je Dobrić.

Dobrić je rekao da im ovako ubedljiva pobeda znači za samopozdanje pred finalnu seriju, ali u njoj nije želeo da istakne kog rivala bi više voleo.

- Značiće nam dosta pred finalnu seriju u smislu samopouzdanja. Kad izađeš kao pobednik iz ove serije onda moraš da postaneš mentalno jači. Nemam veliku želju za finale. Gledaćemo na miru utakmicu, pa kako bude - zaključio je Dobrić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija