• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.04.2019

13:20

"DELIJE" IZDOMINIRALE! Zvezda treća na svetu po broju navijača na utakmicama!

Crvena zvezda

"DELIJE" IZDOMINIRALE! Zvezda treća na svetu po broju navijača na utakmicama!

Podeli vest

Utakmicama Crvene zvezde, u poslednjih pet godina, u proseku prisustvuje trećina od ukupnog broja gledalaca u svim u Superligi Srbije, pokazala su istraživanja ugledne Fudbalske opservatorije Međunarodnog centra za sportske studije (CIES) u Nojšatelu

Po tom parametru crveno-beli se nalaze na trećem mestu na svetu sa 33,4 odsto, odmah iza splitskog Hajduka (33,9) i Seltika iz Glazgova (36,5).

Na četvrtoj poziciji je Maribor (32,5), peti je paragvajski Sero Portenjo (29,4), šesti iranski Persepolis (27,8), sedmi Olimpijakos (27,5)...

Foto: Starsportphoto

 


Brojke o pomenutim klubovima govore da je slaba poseta u njihovim šampionatima na listi na kojoj je nemačka Bundelsliga najgledanija, ispred engleske Premijer lige i španske Primere.

Foto: Starsportphoto

 



Najveću posetu u proseku ima Borusija iz Dortmunda, drugi je Mančester Junajted, treća Barselona...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija