• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2019

23:07

(VIDEO) POSAO NIJE NI IZBLIZA GOTOV! Beron spušta loptu: Ovo je dobar prvi korak, potrebna su nam još dva

Crvena zvezda

(VIDEO) POSAO NIJE NI IZBLIZA GOTOV! Beron spušta loptu: Ovo je dobar prvi korak, potrebna su nam još dva

Podeli vest

Najbolji pojedinac Crvene zvezde u veličanstvenoj pobedi nad ekipom Budućnosti iz Podgorice Bili Beron rekao je da je vođstvom u seriji načinjen prvi korak, ali da su neophodna još dva da mi se stiglo do cilja

Beron je sa 19 poena bio najutiacjniji u igri izabranika Milana Tomića, ali ne želi da potceni Budućnost pred nastavak serije.

Ovo je dobar prvi korak, potrebna su nam još dva. Srećni smo, ali znamo da posao nije ni izbliza gotov. Skoro da smo tu - rekao je Beron posle meča.

Zvezdin šuter se već okreće novom izazvu koji njega i saigrače očekuje u nedelju protiv istog protivnika.

Da, dobro sam. Neću propustiti utakmicu, sigurno. Ekipa je u redu, u nedelju nas očekuje veliki meč i svaki sledeći dočekujemo kao najveći do sada u sezoni. Moramo tako da je gledamo. Videli ste nas, da smo u drugom delu izašli sa čvrstim karakrterom i sada nam ostaje da pogledamo snimak, da uočimo greške i da ih popravimo - rekao je Beron.

On je poručio da će ekipa period između dve utakmice iskoristiti da se što bolje pripremi za nedelju navodeći da ovakve trenutke nije doživeo u dosadašnjoj karijeri.

Američki košarkaš je naveo da očekuje i reakciju rivala.

- Korigovaće neke stvari... Imaju veterane, imaju dobrog trenera... Videćemo. Na nama je da odmorimo, čeka nas subota, važan dan za odmor i pripremu. Moramo da odspavamo i da dočekamo sledeću utakmicu pripremljeni - zaključio je Beron.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

OVA DRUGA JE PRELOMNA. AKO BUDE 2:0 NAŠI SU. OD PREOSTALE 3 JEDNU ĆEMO DOBITI.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija