• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2019

10:15

BEZ VELIKOG BUDŽETA DO TITULE I EVROLIGE! Tomić otvorio dušu Grcima!

Crvena zvezda

BEZ VELIKOG BUDŽETA DO TITULE I EVROLIGE! Tomić otvorio dušu Grcima!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde, novog šampiona ABA lige, Milan Tomić, vratio je titulu i Evroligu u Beogradu,a grčkim medijima je otkrio da je to uradio bez velikog budžeta

- Finalnu seriju smo igrali bez dva, možda i ključna igrača. Stratos se povredio posle odlične druge utakmice finalne serije. Napravljen je tim sa odličnom hemijom, nismo imali zvezde koje će igrati za sebe i ličnu statistiku. Osvojili smo prvenstvo bez velikog budžeta - rekao je za Sport24  Milan Tomić.

Prava družina

Ne želim nikoga da ističem. Bili smo prava družina. Lep je osećaj u prvoj godini samostalne karijere osvojiti titulu
Milan Tomić, trener Zvezde

Crveno-beli su ispunili glavni cilj za ovu sezonu. 

- Osvojili smo ABA ligu i vratili se u Evroligu, ostaje nam još srpsko prvenstvo. To je, isto, važno takmičenje za nas. Bilo je svega u finalnoj seriji, ali ja najviše volim da pričam o košarci. Bili smo bolji od Budućnosti, i zato smo pobedili. Na našu igru veliki uticaj su imali Čović, Simanić, Daidovac. Ovaj poslednji je igrao plejmejkera, iako je visok 202 centimetara. Po predispozicijama on je dvojka ili trojka. Međutim, ne želim nikoga da ističem. Bili smo prava družina. Lep je osećaj u prvoj godini samostalne karijere osvojiti titulu.

(VIDEO/FOTO) SILOVANJE, SILOVANJE... Varda brutalno dotukao Budućnost! Džile je za Repešu Murinjo!

(VIDEO) IZDRŽALI SMO ZATVORSKI REŽIM U PODGORICI! Čović ponosan na igrače: Znamo da se borimo sa vidljivim i nevidljivim neprijateljima!

Moguće je da će Crvena zvezda sledeće godine imati jaču konkurenciju u želji da odbrani Jadransu ligu. Sve više se priča o Olimpijakosu.

- Bio sam koncentrisan na finale, tako da nisam propratio tu temu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija