• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

08.05.2019

17:22

ZVEZDA SPREMA PAKLENO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA! Igrao je protiv Ronalda, porede ga sa Ibrahimovićem

Crvena zvezda

ZVEZDA SPREMA PAKLENO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA! Igrao je protiv Ronalda, porede ga sa Ibrahimovićem

Podeli vest

Reprezentativni napadač Irana Mehdi Taremi mogao bi na leto da pojača Crvenu zvezdu i postane udarna igla u napadu srpskog prvaka u borbi za Ligu šampiona

Kako saznaje Telegraf, na "Marakani" idu na kartu da Taremiju ističe ugovor na leto pa bi u tom slučaju u Zvezdu stigao kao slobodan igrač.

Ovaj 26-godišnji napadač trenutno igra za katarski Al Garfe, a potencijalna opasnost za Zvezdu je što beogradski klub ne bi platežno mogao  da isparira bogatim šeicima, što znači da bi Taremi morao da se vodi sportskim ciljevima ukoliko bi promenio kontinent.

Za Iran je odigrao 38 utakmica i postigao 15 golova, a zbog sličnog stila igre i konstitucije, u domovini ga zovu "iranski Zlatan Ibrahimović".

Osim šampiona Srbije za usluge napadača koji je sa Iranom letos igrao Svetsko prvenstvo zainteresovani su Braga, Hadersfild, Dinamo Kijev i jedan klub iz Španije, nekoliko iz Turske.

Inače, ovaj fudbaler će ostati upamćen kao tragičar u duelu svoje reprezentacije sa Portugalom, pošto je iz vrlo izgledne pozicije u finišu meča propustio šansu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koki

pre 4 godine

Sta ce nam igrac iz takve lige. Da nije mozda bolji od Boacka, Pavkova, Bena, a nije ni nesto mlad. Nek zovu Prijovica onda.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija