• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2019

19:22 >> 19:19

BORJAN I ROSIĆ BLINDIRALI GOLOVE! U Lučanima svega bilo osim pogodaka, Zvezda u finalu Kupa!

Crvena zvezda

BORJAN I ROSIĆ BLINDIRALI GOLOVE! U Lučanima svega bilo osim pogodaka, Zvezda u finalu Kupa!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su 0:0 protiv Mladosti u Lučanima u revanš meču polufinala Kupa Srbije i nakon 4:1 u Beogradu prošli u finale

 

Ekipe Vladana Milojevića i Nenada Milovanovića priredile su pravi fudbalski spektakl u Lučanima. Svega je bilo osim golova, ali daleko od toga da je bilo nezanimljivo.

ZVEZDA SE (PONOVO) OKREĆE STAROJ ŽELJI? Prošle sezone odabrao Nemačku pre "Marakane", da li je sada vreme za promenu?

Domaćin je igrao rasterećeno, nije imao šta da izgubi pa je sjajno parirao šampionu Srbje. U pojedinim momentima bio i bolji rival od crveno-belih, ali nije uspeo nikako da postigne gol koji bi im doneo utešnu pobedu.

Ređale su se prilike na obe strane, ali su Rosić i Borjan praktično podelili nagradu za najboljeg pojedinca meča. Skidali su zicere oba čuvara mreže. Rezervista Obijora Odita propisno se obrukao jer je mogao da postigne bar jedan, ako ne i dva gola. Prvi put mu se na putu našla stativa, a narednih nekoliko pokušaja osujetio je golman Zvezde.

(FOTO) SPREMA SE SPEKTAKL U NEDELJU! Redovi na "Marakani" pred proslavu titule!

Na drugoj strani su pretili Jovičić, Pavkov i ponovo raspoloženi Marin, ali je mladi Rosić pokazao zašto ga prate mnogi evropski klubovi prate. Crveno-beli se sada okreću proslavi titule i čekaju rivala u finalu.

 

CRVENA ZVEZDA - MLADOST 0:0

Stadion: Gradski stadion, Sudija: Petar Piper

MLADOST: Rosić – Andrić, Leković, Milošević, Šatara – Pejović, Tumbasević, Bojić, Radivojević, Jovanović – Bojović.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković, Milunović, Babić, Rodić – Jovičić, Jovančić – Ben (od 76. Gobeljić), Marin, Ivanić (od 70. Vukanović) – Pavkov.

Tok meča:

KRAJ MEČA!

93. minut - Skočio je nakon kornera Milošević, ali opet Borjan odličan!

92. minut - Sjajna prilika za Bojića! Opet Borjan sjajan!

90. minut - Igraće se još tri minuta u Lučanima.

84. minut - Ponovo Odita, ali opet ništa od pogotka!

83. minut - Odlična šansa za Marina, pogodio je stativ!

80. minut - Šutira Andrić, ali reaguje Andrić!

69. minut - Opet Odita! Njegov šut ovog puta blokira Babić u poslednjem momentu!

68. minut - Ponovo Odita! Opet je ostao sam na nekih 10 metara od gola, ali je šutirao pored leve stative.

65. minut - Kakva šansa i veliki promašaj Odite! Izbio je sam na golmana Zvezde napadač domaćih, ali je od svega pogodio samo stativu nakon čega mu se lopta odbila, ali je onda prebacio preko gola.

62. minut - Koliko je sreće sada imao domaćin! Zvezda se umalo ušetala u gol Mladosti, ali je prvog Rosić odbranio šut Pavkova, a onda Ben zakomplikovao situaciji i promašio iz izgledne situacije.

54. minut - Odličan pokušaj Ivanića, ali pravo u golmana Mladosti. Nema promene rezultata.

49. minut - Pokušava Tumbasević, ali slabo je to bilo za Borjana.

46. minut - Igra je nastavljena!

POLUVREME U LUČANIMA! Nema golova nakon prvih 45 minuta!

 

 

45. minut - Ponovo brani golman Mladosti! Šutirao je Marin, a na odbijenu loptu naleteo Pavkov, ali je i njegov šut blokiran.

42. minut - Sjajan šut Branka Jovićića! Šutirao je vezista Zvezde sa nekih 25 metara, ali je opet briljirao golman domaćih.

40. minut - Još jedna prilika za Bojovića, odlično se oslobodio čuvara napadač domaćih, ali nije dobro zahvatio loptu pa je propala dobra šansa.

26. minut - Oslobodili su se domaći pritiska, pokušavaju da postignu gol, ali je Zvezdina odbrana na pravom mestu.

18. minut - Novi pokušaj za Mladost. Sada je glavom pokušao Bojović. Bilo je bolje nego prvi put, ali je na mestu bio Borjan.

14. minut - Na drugoj strani pokušava Rodić nakon dobrog napada crveno-belih, ali je to bilo preslabo za Rosića.

13. minut - Prva ozbiljna šansa za Mladost, pokušao je glavom Jovanović, ali lopta ide pored gola.

6. minut - Prva prilika za Crvenu zvezdu, bilo je opasno! Šutirao je Marko Marin, ali je sjajno odbranio Rosić.

1. minut - Utakmica je upravo počela! Beograđani su izveli početni udarac.

17.05 - Vladan Milojević nije imao dilemu pa je odabrao najjači sastav. Pored rezervnog golmana Zorana Popovića, na klupi su Vulić, Joveljić, Jevtović, Gobeljić, kapiten Savić i Aleksa Vukanović. Dakle, van protokola su ostali Veljko Simić i Goran Čaušić. Na drugoj strani na klupi Mladosti su Zečević, Pešić, Jovanović, Sinđić, Ristić, Pavlović i Obiora Odita. 

17.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen revanš meču polufinala Kupa Srbije između Mladosti i Crvene zvezde. Nakon 4:1 u Beogradu, crveno-beli imaju priliku da potvrde plasman u finale. Pratite dešavanja iz Lučana uz informer.rs.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija