• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

15:37

REAL POTUKAO ZVEZDU, NIŠTA OD SRPSKOG FINALA! Crveno-beli ubedljivo poraženi u Vitoriji!

Crvena zvezda

REAL POTUKAO ZVEZDU, NIŠTA OD SRPSKOG FINALA! Crveno-beli ubedljivo poraženi u Vitoriji!

Podeli vest

Juniori Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u finale Evrolige pošto su u polufinalnom meču ubedljivo poraženi od Real Madrida rezultatom 80:50

Real je snažnom odbranom potpuno izbacio Zvezdu iz ritma, to se posebno odnosi na treći period, kada su izabranici trenera Slobodana Klipe, posle minusa od 20 poena sa poluvremena (45:25) tražili poslednju šansu da uhvate priključak.

Sa samo devet poena u ovoj deonici crveno-beli su sami sebi potpisali kapitulaciju, pa će ekipa Reala u borbi za trofej juniorske Evrolige igrati protiv mladih košarkaša Mega Bemaksa.

Najefikasniji u Zvezdinom sastavu bio je Karapandžić sa 14, dok je Popović ubacio 13 poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija