• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2019

21:00

(VIDEO) EMOCIJE, KIŠA I POBEDA ZA ŠAMPIONSKO SLAVLJE! Zvezda podigla titulu, ispratila kapitena u penziju i savladala Napredak!

Crvena zvezda

(VIDEO) EMOCIJE, KIŠA I POBEDA ZA ŠAMPIONSKO SLAVLJE! Zvezda podigla titulu, ispratila kapitena u penziju i savladala Napredak!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Napredak iz Kruševca sa 3:0 u poslednjem kolu plej-ofa Superlige Srbije. Crveno-beli su proslavili šampionsku titulu i ispratili kapitena Nenada Milijaša u penziju na pravi način

 

Spektakl se najavljivao, spektakl smo dobili! Fudbaleri Crvene zvezde proslavili su šampionsku titulu uz pobedu nad Kruševljanima u meču koji će ostati dugo upamćen u Ljutice Bogdana. Veče prepuno emocija na "Marakani" u danu kada su crveno-beli krunisani po 30. put i ispratili kapitena Nenada Milijaša u zasluženu penziju.

(FOTO) SEKSI IZDANJE ZA ŠAMPIONSKO SLAVLJE! Borjanova supruga BEZ BRUSA stigla na "Marakanu"!

Rezultat je bio u drugom planu, ali su crveno-beli golovima Dejana Joveljića (12. minut), Marka Jevtovića (57. minut) i Lorenca Ebesilia (90. minut) upisali još jednu, poslenju ligašku pobedu u ovoj sezoni, koja će se dugo prepričavati.

Vladan Milojević je najavio ostanak na klupi šampiona Srbije, Pjast je postao šampion Poljske pa su crveno-beli definitivno povlašćeni u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Kada se na to doda proslava titule pred 35.000 ljudi šta drugo dodati. Sigurno će "zvezdaši" dugo pamtiti ovaj dan.

(FOTO) DAN KOJI ĆE ZVEZDAŠI DUGO PAMTITI! Emocije, radost i šampionska titula kao kruna sjajne sezone crveno-belih!

Poslednji ples Milijaša uveličan je na pravi način, a Zvezda ima priliku da se posle velikih uspeha domogne još jednog, duple krune. Finale Kupa Srbije igra se ovog četvrtka, a rival je Partizan. Biće to prilika da crveno-beli zaokruže dominaciju i završe sezonu kako su želeli.

 

 

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

CRVENA ZVEZDA - NAPREDAK 3:0

Joveljić u 12. minutu, Jevtović u 57. minutu i Ebesilio u 90. minutu za Zvezdu

Stadion: Rajko Mitić, Sudija: Bojan Nikolić

CRVENA ZVEZDA: Popović - Gajić, Babić, Savić, Gobeljić - Vulić, Milijaš (od 63. Ebesilio), Čaušić - Jirka (od 61. Simić), Vukanović (od 46. Jevtović), Joveljić.

NAPREDAK: Petrović - Aksentijević (od 47. Stevanović), Ostojić (od 46. Eskić), Obradović, Deak, Marinković - Alivodić, Jović, Deak, Đorić, Ivanović - Rušević (od 73. Bojić).

Tok meča:

KRAJ! ZVEZDA JE SLAVILA SA 3:0!

90. minut - GOOOOOL! Ebesilio za 3:0 i overu pobede!

70. minut - Novi prekid, sada zbog dima koji je nastao usled bakljade na severnoj tribini.

63. minut - Nenad Milijaš napušta teren! Emocije na "Marakani" u poslednjem meču kapitena crveno-belih. Umesto njega je u igri Lorenco Ebesilio.

57. minut - GOOOOOL! VODI ZVEZDA 2:0! STRELAC JE JEVTOVIĆ!

47. minut - Tek što je počelo, drugo poluvreme na Marakani je nakratko prekinuto zbog dima. Navijači Crvene zvezde su zapalili brojna priothenička sredstva zbog čega je vidljivost bila slaba. Meč je posle nekoliko minuta nastavljen. 

Foto: Starsportphoto

46. minut - Utakmica je nastavljena!

POLUVREME! Crveno-beli vode golom Dejana Joveljića!

43. minut - Prekid utakmice zbog jake kiše i grada koji padaju u Beogradu.

40. minut - Jaka kiša praćena gradom pada u Beogradu što dodatno otežava posao igračima.

34. minut - Nova prilika za Joveljića, ali ovoga puta nema pogotka za mladog napadača.

20. minut - Smirio se tempo meča nakon prednosti crveno-belih. Igra se na sredini terena.

12. minut - GOOOOOOL! JOVELJIĆ ZA VOĐSTVO ZVEZDE!

 

 

 

4. minut - Umalo da Milijaš pogodi na oproštaju. Čekao je loptu na drugoj stativi, ali nije uspeo da je zahvati kako je želeo.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

18.55 - Na stadionu "Rajko Mitić" je oko 35.000 ljudi. Odlična poseta na šampionskom slavlju!

18.50 - Crveno-beli su po 30. put podigli pehar šampiona Srbije! Uskoro se očekuje početak meča.

Foto: Starsportphoto

18.35 - Poslednji ples kapitena Nenada Milijaša u crveno-belom dresu!

Foto: Starsportphoto

18.30 - Vrelo pored terena! Pogledajte u kakvom izdanju se Borjanova supruga pojavila na meču.

18.20 - Navijači Crvene zvezde imaju prilike da pozdrave igrače i članove stručnog štaba. Oni izlaze pojedinačno na teren noseći majice na kojima je ispisan broj 30, koji označava 30. klupsku titulu. Neki od igrača su na slavlje poveli i svoju decu. Svi dobijaju velike aplauze sa tribina koje još nisu ispunjene.

18.10 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču Crvene zvezde i Napretka iz Kruševca. Poslednje kolo i šampionsko slavlje crveno-belih kao zavesa na sjajnu sezonu. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa "Marakane".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija